Cotidianul francez i-a remarcat pe Fred, Tiago si Benzema, autorii celor trei goluri

"OL a impresionat din nou Europa dupa victoria de la Bucuresti. Fred, Tiago si Benzema au facut sa explodeze fosta campioana a Europei din 1986 si a preluat sefia grupei", a notat publicatia franceza.

Cotidianul Le Figaro a subliniat ca OL a controlat total adversarul. "La doua saptamini dupa victoria cu Real Madrid, jucatorii lui Gerard Houllier s-au plimbat la Bucuresti. La final, publicul ostil de pina atunci a izbucnit in aplauze, intr-un frumos omagiu. Daca mai era nevoie de vreo dovada, gestul publicului roman demonstreaza respectul si dimensiunile pe care le-a cistigat Lyon in Europa", a notat Le Figaro.

Ziarul Le Progres din Lyon a titrat: "OL, la pas". "Se vor opri oare intr-o zi? Jucatorii lui Lyon au uimit inca o data Europa, invingind la Bucuresti fara sa forteze. "Lyon isi taie cale spre optimi" si "Capodopera colectiva", sint alte titluri aparute in cotidianul francez.

Le Progres scrie ca: "Toulalan a demostrat o talie europeana, iar cuplul Fred-Tiago a fost biletul cistigator". "Dupa victoria de la Kiev, Steaua a fost readusa cu picioarele pe pamint. Cu siguranta, eroarea lui Carlos a cintarit decisiv in economia jocului. Desi Olaroiu a incercat sa nu lase spatii, la nivel individual jucatorii stelisti nu s-au ridicat la inaltimea adversarilor. Dica a trecut neobservat. Bostina s-a facut putin remarcat, iar Nicolita a intregit imaginea unei echipe ingropate. A fost insuficient. Crud de insuficient", a notat Le Progres.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.