Ruud van Nistelrooy, Raul si Reyes au rezolvat meciul cu Dinamo Kiev inca din prima repriza. Macelul a continuat si dupa pauza, partida facuta de madrileni aseara fiind prima sub mandatul lui Capello in care galacticii de altadata au demonstrat ca pot reveni cu adevarat in elita Europei. Cernat nu a fost folosit in echipa ucrainenilor

Capello e mult prea hirsiit prin marile campionate si competit ii ale lumii ca sa nu aprecieze exact potentialul echipei. Criticii aproape ca l-au desfiintat dupa primele meciuri pe banca Realului. Italianul s-a multumit sa creada in elevii sai, rezumindu-se la a declara obsesiv "crestem de la meci la meci".

Evolutia madrilenilor contra lui Dinamo Kiev i-a dat dreptate. Ibericii s-au impus la pas pe Bernabeu. E drept, daca Gusev (1) sau Satkih (7) ar fi deschis scorul, poate altfel s-ar fi scris istoria partidei de aseara. Poate. Asa, ucrainenii au fost calcati in picioare de unsprezece albi dezlantuiti. Proaspatul tatic Van Nistelrooy si-a confirmat renumele de vulpe a careului si a reluat in plasa, din apropiere, mingea respinsa de Sovkovski la sutul lui Roberto Carlos, pentru a mai inscrie o data, din penalty, si in repriza secunda.

A marcat o dubla pina si Raul, golgeterul de altadata al echipei, rasplatind increderea neconditionata acordata de Capello, care-l considera pe septarul lui Real "un exemplu de daruire". A fost o seara perfecta si pentru nou-venitul Reyes, autor al centrarii de la golul doi si marcator in minutele de prelungire ale primei reprize dupa assistul lui Mahamadou Diarra.

In aceste conditii, golul reusit de Milevski in debutul partii secunde a contat mult prea putin. Dupa doua etape disputate in aceasta grupa, despre ucraineni se poate spune un singur lucru cert: ca sint prea mici pentru un razboi atit de mare.

Spania fara Raul

Cariera internationala a atacantului lui Real Madrid se apropie de sfirsit, sustine presa iberica. Potrivit postului tv Canal+, selectionerul Spaniei, Luis Aragones, nu-l va convoca pe Raul pentru meciul cu Suedia de pe 7 octombrie, din preliminariile CE "Nu eu decid. Antrenorul cheama pe cine doreste", a declarat atacantul de 29 de ani care a marcat 44 de goluri in 100 de meciuri la nationala.

Bestia nu se intoarce

Brazilianul Julio Baptista, cedat de Real la Arsenal pentru acest sezon, nu intentioneaza sa se reintoarca la Madrid. "Simt ca viitorul meu este la Arsenal si vreau sa demonstrez ca Bestia poate reusi in Anglia", a declarat Baptista, care-si doreste o calificare cu echipa lui Arsene Wenger in finala Ligii Campionilor.

Cicinho revine abia in martie

Ieri dupa-amiaza, fundasul dreapta al lui Real a suferit o interventie chirurgicala la ligamentele genunchiului drept, dupa ce s-a accidentat la sfirsitul saptaminii trecute in partida de campionat cu Betis. Operatia a fost o reusita, iar intoarcerea lui Cicicho pe gazon este prevazuta pentru luna martie a anului viitor.

Ruud e frustrat

Virful lui Real Madrid l-a criticat dur pe Marco van Basten, selectionerul Olandei, intr-un interviu acordat revistei Sportweek. "E pacat ca antrenorul nu se bazeaza doar pe forma sportiva a jucatorilor atunci cind face selectia. Daca nu-l multumesti din punct de vedere personal, nu te cheama la nationala. Nu-i plac jucatorii cu personalitate", a declarat Van Nistelrooy, care se afla in conflict cu Van Basten din timpul Mondialului. "Suporterii olandezi au dreptul sa vada cei mai buni jucatori si eu cred ca ma numar inca printre acestia", a spus Van Nistelrooy, a carui sotie a nascut o fetita, luni noapte.

Real Madrid - Dinamo Kiev 5-1
Au marcat: Van Nistelrooy 10 si 70 - penalty Raul 27 si 61, Reyes 45+1 / Milevski 47
REAL Casillas - Mejia, Cannavaro, Sergio Ramos, Roberto Carlos - Emerson, M. Diarra - Reyes (Beckham 46), Guti, Raul (Robinho 84) - Van Nistelrooy (Ronaldo 72) Antrenor: Fabio Capello
KIEV Sovkovski - Gusev, Sabljici, Gavrancici, Nesmasnii - Rincon (Aliyev 81), Correa (Mikhalik 74), Yussuf, Belkevici (Rybka 70) - Milevski, Satkih Antrenor: Anatoli Demianenko


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.