Optimism. In mansa tur cu Nacional Madeira, Rapid s-a cam chinuit. A venit golul lui Viorel Moldovan si elevii lui Razvan Lucescu au dreptul la speranta calificarii. Ieri, dupa pranz, rapidistii au plecat spre Portugalia

Meciul cu Nacional se va disputa la Madeira, una dintre cele mai frumoase insule din Oceanul Atlantic. In arhipelagul situat la aproximativ 800 de kilometri de Lisabona locuiesc aproximativ 150.000 de oameni, intre care si apoximativ 1.000 de romani, care muncesc in agricultura, la cresterea trestiei de zahar, a citricelor si a vitei de vie. Aceasta zona produce unul dintre cele mai cunoscute soiuri de vin in lume, vinul de Madeira. Este de asteptat ca Rapid sa fie incurajata maine de seara de compatriotii nostri aflati in zona. Partida cu Nacional se va disputa pe stadionul altei prime divizionare, Maritimo Funchal, deoarece arena adversarei giulestenilor nu a fost omologata de UEFA.

Vali Alexandru, port-bonheur

Din delegatia care insoteste echipa in Portugalia, face parte si Valentin Alexandru, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal. Alexandru a fost alaturi de Rapid si in campania din sezonul trecut al Cupei UEFA, fiind socotit de oficiali si jucatori un adevarat port-bonheur. Cu Valentin Alexandru in tribuna, giulestenii au obtinut cele mai bune performante europene din istoria clubului.

Atentie, si-a revenit Zicu!

Ianis Zicu a fost transferat de Rapid in aceasta vara, dupa un sezon nu tocmai reusit la Dinamo. A fost primit bine de colegi si suporteri, dar a gresit mult in primele meciuri. Chiar si asa, capriciosul atacant s-a bucurat de sprijinul lui Razvan Lucescu. In ultimele doua etape, a spart in sfarsit ghinionul. Dupa ce in derby-ul cu Steaua a creat faza golului marcat de Grigore, etapa trecuta, impotriva Farului, a marcat un gol si a dat o pasa decisiva pentru Karamian. Aceste reusite par sa anunte un sfarsit de an exceptional pentru un fotbalist pe care multi l-au asemuit cu Hagi.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.