Pitestenii in schimb au inregistrat a opta infringere consecutiva, despartirea de Giannini fiind iminenta

Dinamo a deschis scorul in minutul 3, prin Claudiu Niculescu. Atacantul dinamovist a scapat din marcajul lui Mariko Daouda si a inscris cu capul, de la 6 metri, dupa un corner de pe dreapta.

FC Arges a reusit egalarea in minutul 9, prin Ciprian Tanasa. La un corner de pe stinga pentru gazde, Daouda a trimis cu capul spre poarta, de la opt metri, iar Tanasa a reluat mingea in plasa, tot cu capul, dupa ce l-a depasit in saritura pe Pulhac.

Dinamo a revenit in avantaj in minutul 22, in urma unui gol marcat de Ionel Ganea. Acesta a intrat in careu si, desi a lovit defectuos mingea, la 15 metri, portarul Bogdan Vintila a ratat interventia, iar mingea s-a scurs in plasa, nemaiputind fi ajunsa de Alin Chita.

Cosmin Moti a ridicat scorul la 3-1, in minutul 45+2, cind, la un corner de pe dreapta pentru oaspeti, a venit la coltul scurt, s-a inaltat la marginea careului de 6 metri si a marcat cu capul, in diagonala.

Ionel Ganea (Dinamo) a marcat din nou in poarta lui Vintila, dupa o pasa a lui Mihut, insa golul a fost anulat eronat pe motiv de ofsaid.

FC Arges a redus din diferenta in minutul 87, cind Marius Bilasco a transformat un penalty dictat dupa ce tot el a fost faultat in careu de Gaev.

FC Arges: 1. Vintila - 5. Chita, 21. Giannopoulos, 25. Daouda (18. Barras '63) - 14. A. Chirita (7. Bilasco '49), 10. Prepelita, 4. I. Badea (17. Cr. Tanase '25), 6. Bazzi - 9. C. Tanasa, 23. Adr. Iordache, 11. Nastasie. Antrenor: Giuseppe Giannini.

Dinamo: 1. Gaev - 2. Mihut, 4. Moti, 26. R. Stefan, 3. Pulhac - 17. Ze Kalanga (20. Adr Cristea '37), 28. Tames, 25. Ropotan (6. Margaritescu '68), 7. C. Munteanu (14. L. Goian '75) - 19. I. Ganea, 9. Niculescu. Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonase galbene: Nastasie '18, Daouda '27, Bazzi '70, Chita '78 / I. Ganea '10

Meciul a fost arbitrat de o brigada condusa la centru de Lucian Dan, ajutat de asistentii Cristian Nica si Gero Szabo. Rezerva a fost Robert Dumitru, iar observatori au fost delegati Gheorghe Nedelescu si Marcel Lica.

In primele 10 minute, cei aproximativ 2.000 de suporterii dinamovisti au stat in afara arenei, in semn de solidaritate cu fanii Stelei, batuti de jandarmi dupa incheierea derby-ului dintre cele doua echipe, disputat, miercuri, in etapa a VIII-a a Ligii I. Ei au afisat urmatoarele bannere: "Suporteri impuscati. Unde sint jandarmii vinovati?" si "Noi amendati ca am injurat, voi liberi, desi ne-ati impuscat".

In tribunele stadionului "Nicolae Dobrin" au fost prezenti aproximativ 10.000 de spectatori.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.