Presedintele gruparii Olympique Lyon a declarat ca exista o posibilitate serioasa ca atit Steaua, cit si Lyon sa se califice mai departe

"Steaua este o echipa buna, care a facut un rezultat bun in primul meci. Dica este un jucator bun, pe care l-am vrea la noi. Cred ca Steaua este favorita, dupa meciul excelent facut la Kiev", a afirmat Aulas, duminica, la sosirea delegatiei clubului Olympique Lyon pe aeroportul Baneasa.

Oficialul francez a mentionat ca nu a fost surprins de victoria obtinuta de Steaua in primul meci din grupa, cu Dinamo Kiev, ci de diferenta de scor, 4-1. "Stim ca Steaua este o echipa foarte buna, au jucat si alte echipe cu Steaua, Lens, de exemplu, care ne-a dat multe informatii. Nu am fost surprinsi de rezultatul de la Kiev, ci de scor. Cred ca trei echipe, Steaua, Olympique Lyon si Real Madrid, se pot califica. Din nefericire, sint doar doua locuri, iar cineva va trebui sa ramina afara. Steaua este intr-o pozitie ce o avantajeaza, pentru ca a cistigat foarte usor in deplasare. Cred ca Steaua si Lyon se pot califica impreuna", a punctat Aulas.

Totusi, Jean-Michel Aulas, spera ca Olympique Lyon sa invinga Steaua si sa continue, astfel, seria buna avuta in acest debut de sezon. Aulas a vorbit si despre presedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali. "Am citit multe lucruri, este o persoana dinamica si pasionata, ceea ce este indispensabil atunci cind esti presedinte de club", a subliniat oficialul francez.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.