Titi Aur a sosit al doilea la Brasov si se aflala doar patru puncte de cel de-al optulea titlu de campion national. La nivel mondial, Loeb nu are rivali

A mai ramas o etapa din Campionatul National de Raliuri, iar Titi Aur este pe cale sa obtina un nou titlu de campion national, singura conditie fiind ca in ultima runda, de la Deva (14-15 octombrie) sa se claseze printre primii cinci. Noua configuratie a clasamentului, in care Aur a luat un avans de sase puncte fata de principalul sau urmaritor, Marco Tempestini, s-a stabilit dupa Raliul Tara Birsei, in care primii trei clasati au fost, in ordine, Claudiu David, Aur si Tempestini. Victoria tinarului David nu a fost prea usor acceptata, iar imediat dupa incheierea etapei pilotul Victor Baldescu a depus o contestatie privind incadrarea masinilor de pe podium in prescriptiile grupei N.

Cistigator cu emotii

La verificarile tehnice ulterioare Claudiu David a avut emotii vizibile, acestea risipindu-se abia dupa anuntarea verdictului. Astfel, juriul de concurs a masurat restrictoarele de la turbinele celor trei masini contestate si a constatat ca sint conforme cu regulamentul. La un nivel superior celor ce se intimpla la noi, in Campionatul Mondial de Raliuri s-a desfasurat etapa a 12-a, Raliul Ciprului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.