Ospatarul care sustine ca a fost batut de atacantul Fiorentinei intentioneaza sa lamureasca toata povestea in justitie, unde ii va chema si pe selectionerul Victor Piturca, Dumitru Dragomir, Gabriel Tamas, Cosmin Contra si Ciprian Marica

La trei saptamani dupa meciul cu Bulgaria, semnele de intrebare in legatura cu presupusa agresiune a lui Mutu asupra ospatarului Gheorghe Grosu se inmultesc. Dupa o perioada in care s-a temut sa iasa in fata, chelnerul este acum decis sa apeleze la instanta de judecata.

Jurnalul National: Concret, ce ti-a facut Mutu?

Gheorghe Grosu: In afara de faptul ca m-a batut cu o bara infasurata intr-un prosop, pe care o avea pregatita - probabil bara de prosoape de la baie -, m-a injurat de familie si a jignit tot neamul macedonesc. A dat ca o fiara! Il rugam sa nu mai dea, dar el tot dadea. A vrut sa ma loveasca si cu o veioza, dar l-a oprit Cosmin Contra la timp. Eu m-am dus la el fara teama, crezand ca este un sportiv, dar m-am lamurit ca e un huligan!

Pe Piturca, Dragomir, Tamas, Contra si Marica de ce vrei sa-i dai in judecata?

Pe Dumitru Dragomir, pentru ca m-a facut bulangiu. Iar pe ceilalti, pentru ca m-au facut mincinos. Desi l-au vazut pe Mutu baut si pe mine batut, au afirmat tot timpul ca nu este adevarat.
"Am fost amenintat sa nu fac valuri"

S-a auzit ca ai fi fost amenintat daca faci publica povestea. Este adevarat?

A doua zi, cand am vrut sa ma duc la medicina legala, am fost avertizat sa stau in banca mea daca vreau sa mai am familie. I-am trimis pe-ai mei din tara si acum sunt singur si pot sa ma lupt. Apoi m-au sfatuit sa nu ma duc nici la serviciu zilele urmatoare, pentru ca s-ar fi vazut ca eram batut. Din cauza asta mi-am pierdut si slujba.

Acum iti este teama? Te-a mai amenintat cineva?

Nu m-a mai amenintat nimeni. Am fost sub nasul lor multa vreme si n-am avut nevoie de nimeni, decat de bunul Dumnezeu, care mi-a dat incredere in mine.

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.