Seful FRF solicita sanctionarea oficialilor care se jignesc, precum si inasprirea amenzilor.

Tensiunea tot mai mare din fotbalul romanesc, agresiunile verbale sau fizice si problemele tot mai mari de arbitraj sint subiecte suficient de delicate pentru interventia presedintelui Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Mircea Sandu. Nasu’ s-a intilnit ieri-dimineata cu reprezentantii cluburilor bucurestene pentru a descoperi solutiile pentru iesirea din criza, totul plecind de la scrisoarea deschisa trimisa de patronul rapidist, George Copos, care, in cele din urma, l-a delegat pe Dinu Gheorghe pentru intilnirea de la Casa Fotbalului.

"Ne vom consulta pentru a incerca sa eradicam atitudinea conducatorilor din fotbal, care este o consecinta a rezultatelor echipelor. Prin astfel de atitudini, reactiile jucatorilor sint de neinchipuit: se ataca violent, scuipa, se injura intre ei, ii injura pe suporteri si pe cei de pe banca de rezerva a adversarilor", a tras Sandu semnalul de alarma.

De patru etape avem arbitraj prost

Printre primele masuri propuse de seful FRF se numara cresterea nivelului de sanctionare a celor implicati in scandaluri, dar si a arbitrilor care gresesc.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.