Intr-un meci al disperarii nu putea exista spectacol de calitate. Cele doua formatii s-au luptat mult la mijlocul terenului si s-au intrecut in stingacii pe parcursul celor 90 de minute.

N-a cistigat nimeni, nici macar fotbalul, insa, la malul marii, ceea ce era doar un zvon, acum pare realitate
Dupa victoria de la Pitesti, din etapa trecuta, consta ntenii nici nu concepeau sa nu cistige impotriva lui FC National, echipa care nu a reusit sa marcheze nici un gol in deplasare in acest inceput de sezon. Partida incepe cu marinarii in atac, iar prima ocazie ii apartine lui Liviu Mihai, care il pune la incercare pe portarul bucurestean.

Farul continua sa atace si are patru oportunitati, dar nu reuseste sa deschida scorul, si prima repriza se termina la egalitate, spre nemultumirea putinilor spectatori din tribune. Dupa pauza, Marin Duna face o mutare inspirata: il scoate pe inexistentul Iancu si in locul lui intra fostul stelist, Florentin Dumitru.

Ultimul, impreuna cu Linkar, creeaza faza golului prin care bancarii deschid scorul in minutul 48, prin Herea, la primul sut pe spatiul portii lui Vlas. Revoltati de evolutia sub astepta ri a favoritilor, suporterii gazdelor i-au cerut demisia lui Vukotic si au scandat numele fostului antrenor, Petre Grigoras. Marinarii au trecut, insa, peste socul golului primit si au reusit sa egaleze prin Disney, care a profitat de o gafa a lui Nae, care a respins in fata o lovitura libera executata de Lungu.

Bancarii au ramas in zece oameni dupa eliminarea lui Raul Costin, care a primit al doilea galben la un fault inutil asupra lui Disney. Pe final, bucurestenii au evoluat cu doi oameni in minus prin eliminarea lui Dumitru, dar au reusit sa obtina un punct nesperat, mai ales datorita evolutiei excelente a portarului Nae, care si-a rascumparat, astfel, vina de la golul primit.

Ogararu, pe lista

Selectionerul Victor Piturca a trimis ieri faxurile de convocare pentru 13 jucatori din strainatate, pentru partida cu Belarus, din data de 7 octombrie, din preliminariile Euro 2008. Fata de primele doua partide oficiale, antrenorul nationalei a efectuat o singura modificare. Surpriza lui Piti se numeste George Oga- raru, jucatorul lui Ajax fiind convocat pentru a doua oara sub tricolor, de la transferul in Olanda.

Prima data a fost inaintea meciurilor cu Bulgaria si Albania, Piturca renuntind la el in ultimul moment. Se pare ca antrenorul a fost, totusi, fortat de imprejura ri sa il convoace. Principalul motiv este faptul ca titularul obisnuit al postului de fundas dreapta este Contra, care trebuie sa-si ispaseasca o etapa de suspendare pentru cumulul de cartonase galbene. Antrenorul si-a rezervat, ca de obicei, dreptul de a renunta la unii dintre stranierii anuntati.

Tricolorii care vor face parte din lista finala a lui Piti se vor prezenta la reunirea din data de 2 septembrie, de la Mogosoaia. Stranierii convocat i sint urmatorii: Lobont (Fiorentina - portar); Ogararu (Ajax), Tamas (Celta), Chivu (Roma), Rat (Sahtior), P. Stoica (FC Moscova) - fundasi; Codrea (Siena), Fl. Petre (TSKA Sofia), Rosu (Recreativo), Cocis (Serif) - mijlocasi; Mutu (Fiorentina), Marica (Sahtior), D. Niculae (Auxerre) - atacanti.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.