Avocata Oanei Petrovschi spune ca tactica aparatorilor antrenorilor Octavian Belu si Mariana Bitang este sa o scoata vinovata de accidentare chiar pe fosta gimnasta.

Scandalul declansat prin procesul intentat de fosta gimnasta Oana Petrovschi celebrilor antrenori Octavian Belu si Mariana Bitang, in solidar cu Federatia Romana de Gimnastica, si in care cere daune de 1,5 miliarde lei, intrucat a fost supusa unor tratamente care i-au afectat grav sanatatea, evolueaza spectaculos, mai ales dupa emisiunea de la OTV. Mariana Stefan, ultima sosita in grupul de aparatori a cuplului BB, ne-a declarat: "Nu avem nimic cu Oana Petrovschi, dar ea afecteaza in mod direct imaginea antrenorilor Belu si Bitang.

Oana Petrovschi este un copil manipulat, de pe urma careia s-a profitat in cel mai grosolan mod. Nu condamn un copil ca mananca o ciocolata, dar o condamn ca a mancat ciocolata cand medicul i-a interzis. Performanta se face cu sacrificii, autodepasire si disciplina. Oana nu s-a abtinut de la a manca dulciuri in mod repetat, ceea ce i-a marit greutatea. Ea are un temperament coleric si este responsabila pentru propria indisciplina".

"DE NECREZUT"

In replica, Dana Pavelescu, avocata Oanei Petrovschi, a spus: "Mi se pare incorect si de necrezut ceea ce se incearca acum, cum ca Oana Petrovschi ar fi nebuna! Cum putea o componenta a lotului national de gimnastica a Romaniei, care a castigat medalii la europene si mondiale sa fie in asa stare si nimeni sa nu observe?! Este clar ca e doar o manevra, oricine poate observa ca Oana este o adolescenta normala, chiar optimista pentru starea fizica in care se afla. Se poate foarte usor dovedi ca, chiar daca Oana a mai consumat dulciuri, a avut performante notabile, care nu pot fi contestate. Ea a fost nevoita sa renunte la gimnastica pentru ca a fost pusa sa se antreneze cand, actele dovedesc, Oana nu avea voie sa faca nici macar miscari de educatie fizica obisnuita in scoli".


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.