Soc. Denis Mircea Mihail, care ieri a implinit 2 ani, a fost operat de tumora la creier la Spitalul Bagdasar-Arseni, jucatorul pierzand derby-ul cu Steaua

Cosmin Pascovici n-a stiut nimic pana in urma cu cateva zile, cand baietelul sau, Denis, a inceput sa se simta foarte rau. Daca la primele analize, nu s-a observat nimic neobisnuit, ultimele au iesit sub orice critica. Ieri-dimineata, sotia lui, Adina, a plecat cu masina salvarii direct de la Constanta spre Bucuresti. In jurul orei 11.30, copilul a intrat in operatie la Spitalul Bagdasar sub asistenta unei echipe de medici condusa de doctorul Vlad Ciurea. Interventia chirurgicala a durat aproape trei ore, insa medicii spun ca operatia a reusit si micutul se simte bine. Pascovici a fost invoit de Mircea Rednic, pentru derby-ul cu Steaua, din cauza nenorocirii care s-a abatut asupra familiei sale. "Am aflat acum trei zile de aceasta nenorocire, cand mi-a zis sotia mea. Pentru ca nu se simtea bine, a fost cu el la doctor. Adina a tinut secret cateva zile, deoarece urma meciul cu Steaua dorind sa ma protejeze, dar cand a fost la a doua runda de analize a trebuit sa imi spuna. Este vorba de o tumora pe creier", spunea ieri Pascovici.

Ajutor de la Danciulescu

Ionel Danciulescu s-a oferit sa-l ajute pe Cosmin, cu o suma importanta de bani. La fel si ceilalti jucatori, carora nu le venea sa creada ce se intampla cu copilul lui Pascovici. "Daca o sa fie nevoie, vom contribui cu bani pentru salvarea copilului. E groaznic ce i se intampla lui Pascovici si vom juca cu gandul lui el. In cazul in care vom castiga, victoria ii va fi dedicata familiei lui Cosmin Pascovici", declara Danciu-gol. Pascovici a primit mesaje de incurajare de la Rednic, de la seful clubului, Nicoale Badea, si multi alti cunoscuti care au fost socati de surprinzatoarea veste.

Dica a patit la fel

Un alt fotbalist, Nicolae Dica, a patit ceva similar in campionatul trecut. Pentru ca si-a dorit foarte mult un copil, fotbalistul a avut mult de suferit dupa nasterea acestuia. Oriunde pleca, Dica vorba de 10 ori pe zi cu sotia la telefon pentru a afla in ce situatie se mai afla copilul sau. Este si explicatia pentru meciurile mai putin izbutite de Dica la sfarsitul anului trecut. Din fericire pentru el, copilul a traversat starea critica in care s-a aflat, Dica revenindu-si el pe terenul de fotbal.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.