Cel mai bun jucator al asiaticilor in meciul de baraj din Cupa Davis ne ameninta ca joaca foarte bine pe zgura, dar el nu a depasit turul doi la Roland Garros

"Nu este important cite sanse avem procentual, pentru ca in Cupa Davis nu se stie niciodata ce se poate intimpla. Nu favoritii sint cei care cistiga de fiecare data. Ne dorim sa intram in Grupa Mondiala si cred ca avem sansele noastre’’, a spus vedeta echipei Coreii de Sud, Hyung-Taik Lee, la prima aparitie publica de la sosirea in Bucuresti. Romania va infrunta, la sfirsitul acestei saptamini, la Arenele BNR din Bucuresti, reprezentativa sud-coreeana in meciul de baraj pentru mentinerea in Grupa Mondiala.

Lee, greu de invins in Cupa Davis

Numarul 58 mondial, Lee este cel mai periculos jucator al formatiei adverse, el ajungind saptamina trecuta pina in semifinalele turneului de la Beijing, unde a fost invins de croatul Mario Ancic. Chiar daca este adeptul suprafetelor rapide, coreeanul considera ca si zgura il avantajeaza. "Pe zgura am jucat o finala la Houston si am ajuns in turul doi la Roland Garros’’, a afirmat Lee, care este neinvins, in 2006, in Cupa Davis, cu cinci succese (patru la simplu si unul la dublu). Anul acesta, Coreea de Sud a jucat doua meciuri, cu India si Taiwan, si de fiecare data s-a impus cu 4-1.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.