Dupa germanul Michael chumacher, iata ca si francezul Olivier Panis (40 de ani) a decis sa se retraga din Formula 1 la finalul sezonului 2006, anuntul fiind facut ieri de echipa Toyota, al carei pilot de incercari este din 2005. "Toyota a progresat forte mult si sunt fericit ca am participat si eu la acest progres. Imi vor lipsi toti colegii de echipa, dar cred ca este timpul sa intorc pagina si sa-mi realizez dorinta de a participa din nou la curse, in afara Formulei 1", a declarat Panis, care a participat la 157 de Mari Premii - pune astfel capat unei activitati de 12 ani in "Marele Circ".

Francezul (sosit la Toyota in 2005), castigator al Marelui Premiu al Principatului Monaco (in anul 1996, la volanul unui monopost Ligier JS43 Mugen-Honda), va fi inlocuit la Toyota de compatriotul sau Franck Montagny, care in prezent concureaza pentru echipa Super Aguri.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.