Avertisment. Dupa ce ieri a dat publicitatii un comunicat plin de venin si de expresii vulgare, infatuatul patron al Politehnicii Timisoara, Marian Iancu, a intrat in vizorul Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii

Consiliul, cel care a amendat si clubul Steaua, anul trecut, pentru scandarile rasiste ale suporterilor la meciul cu Rapid, a transmis un comunicat de presa. "Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a luat act cu ingrijorare de declaratiile dure ale dlui Marian Iancu, Presedintele FCU Poli Timisoara, referitoare la dl Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua Bucuresti. Potrivit comunicatului de presa remis in cursul zilei de ieri, dl Marian Iancu il numeste pe dl Mihai Stoica "transsexual", utilizand acest termen in sens peiorativ. Avand in vedere prevederile art. 30 din Constitutia Romaniei cu privire la libertatea de exprimare, prin care se instituie limitele in care poate fi exercitata aceasta libertate, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii condamna violenta de limbaj in spatiul public si mesajele cu caracter discriminatoriu ce afecteaza imaginea unor grupuri sociale vulnerabile. Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii isi exprima speranta ca declaratiile sportivilor si ale persoanelor implicate in activitatea sportiva (staff-ul tehnic, actionarii, suporterii etc.) vor fi pe viitor in spiritul fair-play-ului si al intelegerii, fara a avea caracter ofensator", se specifica in comunicatul CNCD.

Meme a plecat din emisiune

Pe de alta parte, razboiul dintre Marian Iancu si Meme Stoica a continuat si luni seara. Dupa comunicatul lui Iancu, Stoica a raspuns, in mod similar, ca nu mai discuta cu patronul lui Poli. El si-a pus in aplicare aceasta decizie in aceeasi seara, cand a fost invitat la emisiunea "Fanatik", de la OTV. Dupa cateva minute, cand realizatorul Horia Ivanovici a vrut sa intre in legatura directa cu Marian Iancu, Mihai Stoica s-a ridicat de pe scaun si a parasit studioul. Astfel, Ivanovici a fost nevoit sa-si continue emisiunea doar cu ajutorul telefoanelor de la telespectatori.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.