Candidatura. Bucurestiul are ca rivale Londra si Helsinki, pentru a organiza congresul unde vor fi alesi noii sefi ai gimnasticii mondiale

Prezenta la Bucuresti, cu ocazia sarbatorii centenarului Federatiei Romane de Gimnastica, a actualilor sefi ai gimnasticii mondiale si europene, Bruno Grandi si Dimitrios Dimitropoulos a fost un bun prilej pentru capii FRG de a face lobby pentru Romania. Conducatorii Federatiei Romane de Gimnastica intentioneaza sa aduca in Bucuresti congresul de anul viitor al Federatiei Internationale de Gimnastica (FIG). Este vorba de o intrunire speciala, intrucat se vor alege capii FIG. Deja au fost pregatite materiale promotionale, DVD si filme in care sunt prezentate conditiile pe care FRG poate sa le asigure. Toate actiunile se vor desfasura la Grand JW Marriott Hotel.

La finalul acestei luni, Adrian Stoica, presedinte al FRG, si Gheorghe Fodoreanu, patron al firmei Simpa Turism, vor merge la Geneva pentru a sustine candidatura Bucurestiului la congresul de alegeri de peste doi ani. Posibilele orase rivale sunt Londra si Helsinki. E clar, daca se va vota in Bucuresti, romanii pot spera macar la un post de vicepresedinte al FIG.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.