Omul inceputului de sezon in Giulesti, Viorel Moldovan, recunoaste ca, in acest moment, echipa sa trebuie sa-si fixeze un alt tel de urmat. In opinia lui, chiar daca nu au abandonat ideea titlului, rapidistii sint obligati sa inregistreze un parcurs cit mai bun in cupele europene. Atacantul spune ca George Copos are tot dreptul sa critice jocul visiniilor.

Sport Total: Ti-a trecut gustul amar dupa partida cu Steaua?

Viorel Moldovan: Inca nu, pentru ca am avut meciul in mina si trebuia sa invingem. E putin frustrant cind stim ca am avut 1-0, ei au jucat cu un om in minus, pe final am avut si doua bare si tot n-am putut sa-i batem. Trebuie sa ne revenim si sa jucam cit mai bine de-acum, mai ales in Europa.

Ati fost criticati de George Copos dupa acest egal.
Este patronul nostru si are acest drept. Asa este dinsul, mai exigent, dar este normal atita timp cit finanteaza echipa.

Care este principalul obiectiv al Rapidului?

In mare parte, campionatul este pierdut. In acest moment, dupa diferenta mare dintre noi si primele locuri, principala noastra tinta devine calificarea in grupele UEFA. Trebuie neaparat sa trecem de Nacional si sint sigur ca e la indemina noastra.

Mai speri la cistigarea campionatului?

Niciodata nu trebuie sa renuntam. Desi e foarte greu, nu e imposibil sa putem prinde un culoar favorabil, asa cum s-a intimplat si anul trecut, in retur. Noi trebuie sa mergem ceas de acum inainte, pentru a putea spera la o revenire pe primele locuri.

Consideri ca partida cu FC Arges este cruciala?

Nici nu vreau sa ma gindesc ca nu batem. E o partida mai grea decit in mod normal, pentru ca avem nevoie urgenta de puncte. Pitestenii vor fi un adversar foarte incomod, pentru ca si ei sint intr-o situatie foarte grea.

Ionut Stancu e apt de joc

Mai multi rapidisti au acuzat accidentari usoare, atit dupa partida cu portughezii de la Nacional, cit si dupa meciul cu Steaua. Din fericire pentru Razvan Lucescu, toti cei cu probleme medicale au fost recuperati de doctorul Marian Dumitru. "Toti baietii sint apti de joc, inclusiv Ionut Stancu, revenit dupa operatia de apendicita", a declarat medicul Rapidului.

Intilnire Copos - Sandu

Dupa ce cu o zi in urma ii adresase o scrisoare deschisa in care cerea demiterea conducerii Comisiei Centrale a Arbitrilor, patronul Rapidului s-a intilnit ieri cu presedintele FRF si au discutat pe tema problemelor din arbitraj. Cei doi au hotarit ca la sfirsitul acestei saptamini, Mircea Sandu sa aiba o intrevedere cu toti conducatorii echipelor bucurestene pentru a discuta despre posibilele schimbari la virful CCA.

IONUT RADA: "Eu inca mai am incredere ca le putem ajunge din urma pe Dinamo si pe Steaua. Am dovedit ca jocul nostru este in crestere si sint convins ca vor veni si rezultatele. E mult prea devreme sa vorbim despre sansele la titlu, pentru ca au trecut doar sapte etape. Vad ca toata lumea se grabeste sa spuna ca Dinamo sau Steaua este deja campioana. Asta inseamna ca stiu ei ceva"


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.