Gestul incalificabil pe care antrenorul-jucator al Universitatii Craiova l-a facut la finalul partidei cu Poli Iasi, cand Ovidiu Stanga si-a lovit cu capul in fata unul dintre elevi, a socat oamenii de fotbal. Fara exceptie, acestia condamna atitudinea tehnicianului, cerand sanctionarea aspra a acestuia.

La Craiova e nebunie. Patronul, Adrian Mititelu, loveste arbitrii, iar antrenorul isi bate jucatorii. Ovidiu Stanga a demonstrat ca degeaba a jucat ani buni in strainatate, pentru ca, o data intors acasa, a uitat tot ceea ce a invatat la Salamanca sau Eindhoven. Batausul Stanga nu se afla la primul gest de acest fel. in meciul cu Dinamo, tehnicianul l-a "raschetat" cu crampoanele pe fata pe Margaritescu, dar ce s-a intamplat la jocul Poli Iasi intrece orice inchipuire. Nemultumit de prestatia tanarului Andrei Ionescu, Stanga l-a tras pe jucator de par, dupa care i-a aplicat o lovitura de cap in plina figura, demna de Chuck Norris. si asta in fata a mii de spectatori si milioane de telespectatori.

Huliganul nu s-a multumit cu atat si, in drum spre vestiare, l-a altoit si pe Ovidiu Dananaie. Reactia tehnicianului e de neinteles: "Nu regret nimic. Toata lumea a spus ca i-am dat un cap in gura, dar nu este adevarat. I-am dat un cap in cap". "Este un caz fara precedent. O palma mai merge, dar un asemenea gest nu am vazut in viata mea. Dupa parerea mea, ar trebui sa se duca la psihiatru, pentru ca exista metode sa se vindece. Pacat de el ca face aceste gesturi huliganice. Mai multe nu vreau sa spun, pentru ca exista comisii abilitate sa judece asemenea cazuri", ne-a declarat presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitica Dragomir


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.