Atacantul Ionel Danciulescu a atins cota de 141 de goluri marcate in prima divizie a campionatului Romaniei si a egalat performanta celui mai mare fotbalist roman din toate timpurile, Gheorghe Hagi.

"Danciu" a marcat al doilea gol al lui Dinamo, din minutul 71 al partidei cu FC Vaslui, scor 2-1, din etapa a VII-a a Ligii I, iar printre cei depasiti de dinamovist in clasamentul golgheterilor all-time se numara Marius Lacatus, Ion Ionescu, Nicolae Dobrin, Iuliu Bodola si Dorin Mateut. Daca Danciulescu va mai reusi sa inscrie, ceea ce este foarte probabil, va ajunge la cota 142 si il va egala pe Mircea Drida.

Atacantul nici nu a vrut sa auda de o comparatie cu Gheorghe Hagi. "stiu ca l-am egalat pe Gica. Dar sa fiu comparat cu Hagi e prea mult. Sunt multumit de ce am realizat pana acum si sper sa o tin tot asa", a declarat dinamovistul.

Un alt atacant de la Dinamo, Ionel Ganea, se afla in fruntea clasamentului golgheterilor acestui sezon, avand sase goluri marcate, tot atatea cate a reusit si stelistul Nicolae Dica. Prin golul marcat in minutul 52 al partidei cu FC Vaslui, "Ganezul" a ajuns la 60 de reusite in primul esalon.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.