Cum era de asteptat, derby-ul dintre Steaua si Rapid a stirnit o serie de controverse si de atacuri intre componentii celor doua rivale de moarte. Una dintre cele mai surprinzatoare declaratii ii apartine lui Dinu Gheorghe, care considera ca, in urma rezultatului de egalitate inregistrat, duminica seara, pe Lia Manoliu, Rapidul este iesit din lupta pentru titlu.

Desi s-au consumat doar sapte etape de la inceperea noului sezon, presedintele clubului giules tean este categoric in acest sens, considerind ca diferenta de puncte la care alb-visiniii se afla fata de contracandidatele la prima pozitie in clasament si mai ales felul in care echipa pe care o reprezinta este arbitrata sint argumentele decisive in favoarea opiniei sale.

"Pentru noi, lupta pentru titlu s-a cam incheiat. Cind te afli la o diferenta de 11 puncte fata de primul loc si esti arbitrat de o asemenea maniera, nu cred ca mai poti emite pretent ii la cistigarea campionatului", a spus oficialul rapidist.

Acesta a fost cit se poate de scurt si de concis in a comenta presta- tia brigazii de arbitri care a oficiat la derby-ul de duminica: "De ce ma intrebati si acum despre arbitraj cind eu v-am spus cu cinci zile inaintea meciului cum o sa fie.

Stiam foarte bine ce urmeaza sa se intimple si n-am avut nici o surpriza, pentru ca a fost asa cum ma asteptam", a completat Dinu Gheorghe, care declarase acum o saptamina, intr-o conferinta de presa, ca se asteapta ca arbitrajul sa fie pro-Steaua.

"Nu m-am batut cu Oli"

Dupa ce in presa au aparut o serie de speculatii despre o bataie intre fundasul rapidist si antrenorul Stelei, Cristian Sapunaru spune ca nu a existat nici un conflict intre el si fostul tehnician al Nationalului.

"Nici nu se pune problema de asa ceva. Nu s-a intimplat nici un incident in tunelul de acces intre mine si Olaroiu, dar sint unii din presa care inventeaza anumite lucruri doar de dragul de a scrie ceva absolut senzational. Nu-mi permit sa ma cert cu vreun oficial al Stelei, mai ales cu Cosmin Olaroiu, pe care l-am avut antrenor si pe care il respect", a declarat interna- tionalul de tineret.

Nici un punct in trei etape

Adversara Rapidului din primul tur al Cupei UEFA are un inceput foarte slab de sezon, inregistrind duminica a treia infringere consecutiva, impotriva celor de la Benfica Lisabona. Cei de la Nacional, care se afla pe antepenultimul loc al primei divizii din Portugalia, cu nici un punct obtinut in trei etape, au evolut in zece oameni inca din minutul 57, cind Cleber a fost eliminat. In etapa urmatoare, acestia vor da piept cu Vitoria Setubal, cealalta formatie lusitana pe care giulestenii au mai intilnit-o in UEFA.

Cu Nacional pe Prima TV

Meciul in care echipa lui Razvan Lucescu isi joaca accederea in grupele Cupei UEFA va fi transmis in direct de postul Prima TV, incepind cu ora 22:00. Formatia de sub Podul Grant va intilni pe Nacional Madeira in mansa secunda a primului tur din a doua competitie europeana intercluburi joi, 28 septembrie, chiar in Portugalia. Giulestenii pleaca cu prima sansa, dupa ce in tur au cistigat pe propriul teren cu 1-0, prin golul reusit de Viorel Moldovan.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.