La meciul de duminica dintre Steaua si Rapid, suporterii giulesteni au avut dreptul, conform reciprocitatii, la 4.000 de bilete. Cu toate acestea, in peluza visinie au luat loc vreo 6.000 de oameni, fiind ocupate cinci sectoare a cate 1.200 de locuri.

Seful dispozitivului de jandarmi, colonelul Daniel Georgescu, neaga ca ar avea vreo implicare, tinand sa-si expuna si cateva puncte de vedere originale.

Jurnalul National: Au fost 4.000 de suporteri rapidisti?

Daniel Georgescu: Nu. Au fost mai multi, dar eu n-am nici o vina. Pe langa cele 4.000 de bilete, inainte de meci, Gigi Becali l-a chemat pe Corsicanu si i-a mai dat 500 de bilete. Au mai fost 100 de vip-uri care au venit in peluza, in loc sa stea la oficiala, si inca 100 care si-au mai luat bilete de pe Basarabiei. Hai sa zicem ca au fost 4.800, dar nu 6.000. Pe randul 1 nu erau oameni, iar rapidistii au stat rasfirati, de-aia s-a creat impresia ca sunt mai multi. Intr-adevar, un sector de-ala are 1.200 de locuri. Nu puteam eu sa bag oameni in stadion fara bilete, ca ala era furt. Nu raspund eu de bilete.

Nu vi s-a parut ciudat ca erau mai multi?
Auziti? Dupa mintea mea, toate meciurile ar trebui sa se desfasoare fara spectatori, sa nu mai am eu probleme. Pentru mine, cand o echipa e suspendata si joaca fara spectatori, e cea mai mare bucurie. Nu mai zic ca, la Rapid, cele mai mari probleme mi le creaza oficialii, nu suporterii.

Cu ce echipa tineti?
Nu pot sa spun, dar va zic ca merg pe stadioane de la 6 ani. Am fost si eu in galerie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.