Cum Steaua este calificata in grupele Ligii Campionilor, iar Dinamo si Rapid au sanse mari sa mearga mai departe in Cupa UEFA, sezonul de toamna se anunta unul supraincarcat, cel putin pentru cele trei echipe. Oare de ce? Cui foloseste aceasta comprimare a campionatului? Se organizeaza in vara anului viitor vreun turneu final si noi nu stim?

Primii care s-au revoltat fata de modul in care a fost gandit programul competitional pentru acest sezon sunt oficialii Stelei. Nemultumiti ca sunt nevoiti sa joace cinci meciuri, dintre care patru extrem de tari, in doar 15 zile, cu Dinamo Kiev, Rapid, Dinamo, Gloria Bistrita si Lyon, stelistii se considera victimele unei batai de joc din partea oficialilor de la LPF si FRF. "Noi facem cunoscut fotbalul romanesc in toata lumea, alaturi de Rapid si Dinamo, dar suntem tratati ca ultimii oameni. Deciziile le iau altii in numele nostru. Nu este normal", a declarat Mihai Stoica, managerul general al Stelei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.