Gigi Becali a schimbat obiectivul echipei sale

O declaratie de genul "Ma multumesc si cu locul doi in acest campionat" parea de neconceput pentru cineva din tabara Stelei. Iar pusa in gura lui Gigi Becali era ceva de domeniul SF. Si totusi, ea s-a intimplat dupa Steaua - Rapid. Si chiar Gigi a fost autorul. "Echipa a fost putin obosita", si-a inceput el, surprinzator de diplomatic, discursul pe seama meciului. Dupa care a aruncat bomba: "Pe mine ma intereseaza sa prind Liga Campionilor la anul, desi nu-mi convine ca Dinamo si Rapid ar putea ajunge si ele acolo. Deci, locul 1 sau 2".

Si-a revenit insa repede: "Avem program greu, pentru ca sintem o echipa mare! Daca poate bate Steaua in Stefan cel Mare? Ce intrebare e asta? Voi ce credeti? Normal ca poate!". A terminat insa tot in nota ciudata in care incepuse: "Nu stiu daca o sa batem. Asta e altceva. Dinamo e o echipa valoroasa, la fel si noi, nu stiu ce-o sa se intimple".

Mihai Stoica a spus ca nu mai spera intr-o egalare: "Sincer, nu mai credeam. Dar baietii au dat totul!". Si managerul general a fost in nota patronului, cind a venit vorba de meciul cu Dinamo: "Joaca bine, iar cind nu o face, are sansa. Va fi meci greu". Meme a incheiat insa in forta: "Azi am scos Rapidul din lupta pentru titlu! Nu mai au sanse".

COSMIN OLAROIU (antrenor Steaua):" Am inceput prost, pe fondul unei lipse totale de concentrare. Paradoxal, eliminarea lui Nesu ne-a trezit. Din fericire, am facut fata din punct de vedere fizic, ceea ce, dupa meciul de la Kiev, este un lucru deosebit. I-am spus lui Salomir inaintea meciului ca, daca se mai continua injuriile la adresa lui Radoi, voi patrunde pe teren si voi incerca sa opresc meciul. Cred ca este un rezultat echitabil."

RAZVAN LUCESCU (antrenor Rapid):" Prima repriza a fost controlata total de noi, insa n-am reusit sa mai inscriem. Am fi putut marca din nou in final, mai ales ca meritam cele trei puncte. In superioritate n-am putut tine mingea atit cit ar fi trebuit. Steaua s-a mobilizat foarte bine atunci cind a ramas cu un om mai putin. Eu am vazut penalty la Goian, dar nu pot comenta arbitrajul, pentru ca nu-l pot judeca, deocamdata, la rece."

LUCIAN GOIAN :" Am dominat repriza a doua. Daca Razvan Lucescu a spus ca trebuia sa cistige el, cred ca a vazut alt meci. Nu cred ca Rapid prinde primele trei locuri. Daca a fost egalata in zece oameni, nu e o echipa mare. Pentru ei, acest rezultat e ca o infringere."

MIHAI STOICA :" Consider ca, prin acest rezultat, am scos Rapidul din lupta pentru titlu."

Meme: "Nesu merita trei rosii!"

Mihai Stoica a criticat intrarea criminala a lui Mihaita Nesu: "Merita trei rosii, nu unul. Nu sint neaparat suparat pe el, pentru ca stiu ca a vrut sa-si ajute echipa. Dar a inteles prost determinarea, iar pentru asta va plati". Meme a comentat si arbitrajul lui Salomir: "Sint dezamagit de arbitraj. Rapidul a avut un penalty! Noi am cerut arbitri straini, dar ni s-au servit explicatii puerile. E lipsa de respect fata de noi si fata de Rapid".

Lovin e suspendat cu Dinamo

Florin Lovin va rata meciul cu Dinamo din cauza cartonasului galben pe care l-a incasat in prima repriza a meciului cu Rapid. Mai mult, el putea fi chiar eliminat, pentru ca a avut o intrare necugetata la Nicolae Grigore. Astfel, titular in Stefan cel Mare va fi, mai mult ca sigur, Ovidiu Petre. De asemenea, Olaroiu nu va putea conta nici pe serviciile lui Nesu, din cauza eliminarii de aseara.

Bataie intre suporteri

Duelul dintre galeriile celor doua mari rivale a inceput cu mult inainte de startul meciului de aseara. Un grup de suporteri rapidisti, care se afla duminica dupa-amiaza pe o terasa din strada Novaci, a fost atacat de aproximativ 20 de fani ai Stelei, care erau inarmati cu rangi si bite. Politia a arestat 18 sustinatori din ambele tabere.

Karamian, darimat!

Unul dintre cei mai afectati jucatori ai visiniilor a fost Artiom Karamian. Armeanului nu i-a venit sa creada ca echipa sa a scapat printre degete victoria in fata Stelei, iar dupa ce Salomir a fluierat finalul, a stat pret de vreo treipatru minute intins pe teren, cu fata in palme. Mijlocasul a fost cu greu consolat si convins sa se indrepte spre vestiare.

DANIEL OPRITA :" Meciul cu Rapid a fost mult mai greu decit cel cu Dinamo Kiev. E bine, totusi, ca n-am pierdut si ma bucur de faptul ca eu am marcat golul egalizator. Sper la un rezultat bun in Stefan cel Mare."


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.