Inclestarea echipelor care anul trecut au reusit cel mai bun parcurs european al formatiilor romanesti in cupele europene a adus 30.000 de oameni in tribunele stadionului National. Orgoliile imense si miza uriasa au facut si de data aceasta ca singele sa fiarba la temperaturi extreme si periculoase. Cu 30 de minute inainte de primul fluier, plaminii celor prezenti erau deja solicitati la maximum

Spectatorii curg spre intrarile stadionului National precum izvoarele spre fluviu. Acolo se unesc, se imbratiseaza si se pun pe scandat. Ceea ce a reusit fotbalul romFetele celor care iau loc in tribuna sint destinse, semn ca marile lupte se dau pe alte fronturi, semn ca Steaua si Rapid se respecta dincolo de scanda ri. Si fetele sint mai prezente decit acum ceva vreme, fotbalul reusind sa adune emotii si sentimente si din partea lor. Totul se misca in rindul fanilor, evolutia jocului echipelor romanesti transferi ndu-se si la nivelul lor. Se striga mult, se aplauda, scena e pregatita pentru ce va sa vina. Si asta pentru ca toti cei prezenti in tribuna simt ca partida nu are cum sa nu se ridice linga asteptari.

O alta siguranta pe care doar jocurile din Europa au dat-o fanului rapidist sau stelist. Freamatul cu care se asteapta inceputul partidei cuprinde si nocturna ce mai inchide un ochi in asteptarea meciului. Duelul la nivel de galerii continua si prefateaza ceea ce o sa se intimple in dreptunghiul verde. Sa se ridice cortina!

S-au vindut pachetele

Conform directorului executiv Valeriu Argaseala, pachetele de bilete pentru meciurile pe care Steaua le va disputa pe propriul teren in grupele Ligii Campionilor s-au epuizat inca de simbata. Oficialul a explicat ca simbata s-au cumparat aproximativ 6.000 de bilete, dupa ce abonatii au achizitionat la rindul lor 10.000 de pachete. 6.000 de locuri sint rezervate pentru suporterii adversi, UEFA, sponsori etc., iar restul vor fi puse in vinzare inaintea fiecarei partide.

Bataie intre suporteri

Duelul dintre galeriile celor doua mari rivale a inceput cu mult inainte de startul meciului de aseara. Un grup de suporteri rapidisti, care se afla duminica dupa-amiaza pe o terasa din strada Novaci, a fost atacat de aproximativ 20 de fani ai Stelei, care erau inarmati cu rangi si bite. Incaierarea a incetat abia in momentul aparitiei trupelor de jandarmi, 18 sustinatori din tabara ambelor formatii fiind retinuti de Politie.

MIHAI STOICA (manager general Steaua): "Sincer sa fiu, ma asteptam sa fie mai multi suporteri stelisti la acest derby. Lumea trebuie sa inteleaga ca Steaua nu poate juca fiecare meci la nivelul la care a facut-o la Kiev."


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.