Daca ar fi fost sa ne luam dupa declaratiile halucinante ale finantatorului Adrian Mititelu, Universitatea Craiova trebuia ca la anul sa fie una dintre formatiile care sa evolueze in cupele europene. Cum insa socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, echipa fanion a Olteniei este mai degraba in lupta pentru evitarea retrogradarii. Satui de vorbele fara acoperire ale lui Mititelu, fanii olteni au declansat, vineri seara, la meciul incheiat la egalitate (scor 3-3) cu Poli Iasi, o revolta impotriva fostului ospatar.

Vazand ca "alb-albastrii" se fac de ras in fata moldovenilor, ultrasii din Peluza Sud a Stadionului "Ion Oblemenco" i-au cerut finantatorului originar din Booveni sa plece de la Universitatea Craiova, mai mult decat atat aducandu-i injurii si afisand bannere cu trimitere la adresa sa. "'Nume de valoare, patron cu ochelari de soare, promisiuni si vorbe goale>>, 'Director neghiob, angajat de un milog>>, 'Vrem investitor, nu ca Mititelu dator>>, 'Datoriile tale sunt mai mari decat bugetul anual al orasului>>", au fost cele mai importante bannere afisate de ultrasii Craiovei.

Mititelu: '~stia sunt corupti pana in gat>>

Vizibil deranjat de atitudinea suporterilor, Adrian Mititelu si-a dat drumul la gura si a dezvaluit ca pe unii dintre suporteri i-a mituit atunci cand a avut nevoie de sprijinul lor. "Suporterii pot sa ma injure pe mine, dar nu familia si jucatorii. M-au deranjat foarte tare acele mesaje. Cine striga impotriva mea nu are decat sa strige multi ani de acum inainte. Postasu’ si Blondu’ nu mai primesc bani de la mine, sa isi caute serviciu, sa aiba salariu. Acesti indivizi n-au mai luat nimic de la mine de sase luni, de-aia fac asa. Ei doi fac galeria de ras. Bani nu mai primesc de la mine, le-am dat destul. Nu fac ce spun ei. Ambii au facut presiune asupra tuturor de ani buni , si asupra lui Staicu, si a lui Rednic. Si eu, cand am avut nevoie de ei, m-am dus si i-am cumparat. Poate ca am fost primul care le-am dat bani. Recunosc, astia si pentru o bere fac orice, sunt corupti pana in gat", a tunat si fulgerat Adrian Mititelu imediat dupa partida cu Poli Iasi.

Pentru dare sau luare de mita, conform legilor, orice persoana din Romania risca ani grei de inchisoare, iar Mititelu, dupa declaratiile facute, ar trebui luat in vizor de organele abilitate care ar trebui sa se autosesizeze.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.