Fostul international Cosmin Contra (30 de ani) a reusit sa forteze mina oficialilor de la echipa de fotbal Atletico Madrid pentru a-l lasa sa joace la Poli Timisoara pina la incheierea campionatului. "Gurita" ar fi trebuit sa ajunga initial in Rusia, "dar n-am vrut. Ma bucur ca Atletico mi-a respectat hotarirea de a ma intoarce acasa", ne-a declarat el. Dupa ce a traversat o perioada nefasta in cariera de jucator, cel mai bun fotbalist roman in urma cu patru ani a marturisit: "N-am venit la Poli ca sa ma retrag, ci sa-mi relansez cariera. Desi am jucat la Dinamo, Poli a fost, este si va fi echipa mea de suflet".

Mai mult decit atit, Contra considera ca poate sa joace din nou la prima reprezentativa de fotbal a Romaniei: "Si nationala are nevoie de mine. Sper sa intru in vizorul noului selectioner si, dupa ce voi juca sub tricolor, sa fiu chemat de marile cluburi europene. Am jucat la Alaves, AC Milan, Atletico Madrid, West Bromwich. Mi-as dori sa fiu inca o data fotbalistul care am fost. Am plecat de la Poli si am ajuns in top. Visez ca acelasi lucru sa se materializeze si acum". Fundasul timisorean, care isi va primi leafa lunara de 90.000 de euro de la Atletico, e convins ca a facut un pas inapoi atunci cind a revenit in campionatul intern.

Totusi, "Gurita" priveste cu optimism evolutia Politehnicii in retur: "Se poate forma o echipa solida, dar nu batind din palme. A venit vremea ca Timisoara sa se bata cu Steaua, Dinamo si Rapid. Cred ca in trei luni s-ar reusi inchegarea unei echipe solide, care sa fie in stare sa obtina rezultate bune in viitorul sezon".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.