Mircea Rednic s-a intors la Vaslui de aceasta data in postura de adversar al galben-verzilor. Chiar daca stia ca pentru Dinamo va fi un meci destul de greu, "Puriul" l-a menajat pe Pulhac pentru partida de miercuri cu Steaua, trimitandu-l in teren pe Pascovici. in centrul liniei mediene a aparut Denis serban, care pare sa-i fi luat locul de titular lui Iulian Tames. Spre deosebire de meciul cu Xanthi, din primul tur al Cupei UEFA, Rednic a inceput jocul cu FC Vaslui cu Danciulescu si Ionel Ganea in avanposturi, Niculescu ramand pe banca.

Moldovenii au inceput curajos partida, dominand in marea majoritate a timpului. Primul sut spre poarta lui Matache a fost expediat de Croitoru din lovitura libera, insa fara urmari pe tabela de marcaj. Au urmat alte trei minute in care Ljubinkovic si-a incercat si el tirul, dar portarul "cainilor" a salvat spectaculos (18). Spre bucuria suporterilor locali, echipa care si-a creat cele mai multe ocazii de gol a fost FC Vaslui. Dinamo nu reusea sa-si intre in ritm, lasand impresia ca nu au imaginatie la constructie, acolo unde evolutia lui Denis serban a fost destul de stearsa.

Mircea Rednic a observat ca nici Pascovici nu a facut un joc bun in prima parte, decizand ca la pauza sa-l inlocuiasca cu Pulhac. Schimbarea s-a vazut imediat. Siguranta pe care nou-intratul a dat-o colegilor sai i-a facut pe "caini" sa atace cu mai mult tupeu, prima ocazie a reprizei secunde apartinandu-le lor. N-a mai fost decat o chestiune de minute pana cand tabela a cunoscut prima modificare. Ze Kalanga a executat o lovitura libera, Haisan a respins in poarta, de unde Ganea, nemarcat, impinge balonul in plasa.

Poli s-a impus in derby-ul provinciei

Pe langa partida de la Vaslui, etapa a saptea a Ligii I a mai avut programate doua intalniri interesante: Universitatea Craiova - Poli IasI 3-3 si Poli Timisoara - CFR Cluj 3-1.

Spectatorii prezenti in tribunele Stadionului "Dan Paltinisanu" au avut parte de multe goluri si mai multe faze de poarta, contre dure intre jucatori, care din cand in cand treceau peste litera regulamentului si bineinteles nelipsitele greseli de arbitraj. Chiar daca Poli a castigat pe merit, ardelenii au acuzat maniera in care a condus jocul Vasile Bratu. in repriza secunda, centralul din Amara a dat cate un penalty gratuit celor doua formatii. Primul a fost pentru clujeni. Tilinca s-a impiedicat singur la un duel cu Alexa, iar Coroian a transformat lovitura de pedeapsa. Bratu si-a rascumparat greseala, acordand in compensatie un penalty si pentru Poli, la un contact asemanator intre Plesan si Cadu, insa Grigorie a ratat. Fostul dinamovist a fost salvat insa de reusitele din final ale lui Mircea Oprea si Mansour.