In asteptarea partidei de astazi cu CFR Cluj, Marian Iancu a gasit timp pentru a comenta evolutiile celor trei echipe din Bucuresti in competitiile europene. Oficialul timisorean a laudat Rapidul, insa despre Steaua spune ca a facut scor la Kiev, in Liga Campionilor, cu o echipa de pluton. Boss-ul banatenilor s-a conformat ultimei mode din Liga I si i-a cerut lui Dorinel control antidoping

Succesul la scor al Stelei din meciul de la Kiev nu a avut darul de a-l entuziasma foarte tare pe presedintele lui Poli, Marian Iancu. Aflat in plin duel al declaratiilor cu toata lumea, oficialul timisorean afirma ca nu si-a facut o parere clara asupra fortei de joc a echipei din Ghencea la momentul actual, deoarece adversarul din recenta confruntare din Liga Campionilor a fost, in opinia sa, unul mediocru.

Mai precis, Iancu plaseaza Dinamo Kiev pe unul din locurile de mijloc ale Ligii I si considera ca doar rezultatul Rapidului este meritoriu, in conditiile unui adversar dificil. "Ma bucura aceste victorii ale echipelor romIn ceea ce priveste partida de astazi, cu clujenii, presedintele timis orean neaga existenta vreunui razboi psihologic, dar doreste in continuare ca Dorinel Munteanu sa fie controlat antidoping la final: "Personal nu cred ca Dorinel ar fi in stare de asa ceva. Poli Timisoara nu face decit sa-si exercite statutul de club profesionist si astfel va cere efectuarea testului. Si alte formatii au mai dorit acest lucru, deci nu vad care e problema. Sa stiti ca nu iese fum fara foc".

Replica antrenorului clujean nu a intirziat sa apara: "Punctele ce ii lipsesc lui Poli nu se cistiga prin declaratii in presa. Eu sint si antrenor, deci nu e neaparat nevoie sa si joc. Mi-e cam frica de testul asta, dar cred ca o sa risc", a comentat ironic Dorinel.

Poli suspina dupa Moldovan

Atit presedintele Marian Iancu, cit si antrenorul Timisoarei, Sorin Cirtu, si-au exprimat admiratia vizavi de seria de reusite ale bombardierului din Giulesti, Viorel Moldovan. "E un jucator valoros, pe care regret ca Poli nu-l mai are in lot", a afirmat conducatorul timisorean, completat apoi de Cirtu: "Cred ca orice echipa si-ar dori un fotbalist de calibrul sau. Deocamdata, nu avem in lot un atacant de asemenea valoare", a declarat tehnicianul lui Poli.

Poli Timisoara: M. Popa - Olah, Mehmedovic, Cinu, Emeghara - Caramarin, Alexa, Izvoranu, Balace - Grigorie - A. Cristea

CFR: Turcas - Cotolan, Jula, Milosevic, Jose Manuel - Minteuan, D. Munteanu, Coroian - Surdu, Tilinca - Anca


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.