Portarul lui Ajax ii oferise fostei sale prietene o pensie de 800 de euro

Bogdan Lobont a pierdut meciul din instanta cu fosta lui prietena Loredana Constantin. Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti au marcat un gol in bugetul lui Lobont de 5.000 de euro, bani pe care jucatorul este obligat sa-i vireze lunar in contul micutului Andrei Cristian. Pensia de intretinere va fi platita de la data introducerii actiunii in instanta pana la majoratul copilului. Totodata, judecatorul a decis ca micutul Andrei sa-i fie incredintat mamei pentru crestere si educare. Sentinta Judecatoriei Sectorului 1 poate fi contestata la Tribunalul Bucuresti.

Procesul pentru custodia copilului a inceput la sfarsitul anului trecut. Atunci, fosta concubina a lui Lobont l-a dat in judecata pe portarul lui Ajax cerand incredintarea copilului, o pensie de intretinere proportionala cu veniturile jucatorului, precum si stabilirea domiciliului copilului intr-unul din apartamentele lui Lobont din centrul Bucurestiului. In replica, paratul Lobont s-a oferit sa-i plateasca copilului o pensie lunara de 800 de euro, dar a refuzat categoric stabilirea domiciliului copilului in apartamentul sau. "Nu vreau sa o intretin pe ea, conferindu-i confort locativ", arata in intampinare portarul Nationalei, care si-a mai acuzat fosta concubina de "comportament mercantil".

Dupa audierea, de doua ori, a Loredanei Constantin si dupa depozitiile martorilor propusi, instanta a dat castig de cauza reclamantei, asigurandu-i ei si copilului, in cazul in care solutia va fi mentinuta, o situatie materiala de invidiat.

Adevarul

Sursa: AdevarulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.