Grosolaniile la adresa jurnalistilor romani au dus la amendarea tehnicianului cu 1.900 de euro
"Go home, mamaligiki!", a tunat selectionerul Bulgariei la adresa jurnalistilor romani, dupa ce bruscase un cameraman si organizase o conferinta de presa doar pentru vecinii de condei de la sud de Dunare. Jignirile nu au fost lasate pe tusa nici dupa rezultatul de egalitate obtinut in extremis la Constanta, Hristo Stoicikov predind o lectie de "civilizatie" balcanica auditoriului: "Cind eu conduceam Mercedes si BMW, voi va plimbati cu bicicleta".

Pentru comportamentul de la Constanta si Bucuresti, tehnicianul bulgar a fost amendat de UEFA cu 1.900 de euro. Stoicikov abia incheiase, o data cu victoria la scor in fata Sloveniei, o suspendare de patru meciuri, pentru ca adusese jigniri arbitrilor si presedintelui UEFA, Lennart Johansson, oficialul european aflat in relatii cordiale cu Mircea Sandu. Presedintele FRF acuzase la rindul sau declaratiile jignitoare facute de Stoicikov la adresa romanilor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.