Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, s-a prezentat la Aeroportul "Henri Coanda", ieri, in jurul orei 9.00, pentru a se imbarca in avionul ce i-a dus pe dinamovisti in Grecia, unde vor disputa partida din turul I al Cupei UEFA.

`qFiind intr-o buna dispozitie, dis-de-dimineata, seful LPF a glumit cu jurnalistii prezenti la aeroport si le-a spus ca nu vrea sa se urce in acelasi avion cu fiul sau, Bogdan, care a insotit-o pe Steaua la meciul de la Kiev, pentru ca in cazul unei catastrofe sa aiba cine sa ramana cu averea familiei Dragomir. "Fiul meu s-a dus cu Steaua, iar eu am ales sa merg cu Dinamo. Nu vrem sa ne urcam in acelasi avion pentru ca, in caz de ceva, nu stim cui ramane averea", a declarat presedintele LPF.

De asemenea, Dragomir a precizat ca un alt motiv pentru care a ales sa insoteasca pe Dinamo este caldura din Grecia. "Oracolul din Balcesti" nu a mai vrut sa faca pronosticuri de frica sa nu se adevereasca. Acesta a ghicit ultimele doua rezultate obtinute de echipa nationala in fata Bulgariei si Albaniei. "Nu mai vreau sa dau niciun pronostic, pentru ca le nimeresc. Eu v-am spus si cu Albania ca se va termina 1-0 sau 2-0 si chiar asa a fost. Am spus ca mi-e frica de meciul cu bulgarii si am pronosticat un meci egal si, al naibii, chiar asa s-a intamplat", a declarat Dragomir.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.