Ofensiv. Chiar daca joaca in deplasare, Mircea Rednic asteapta cate un gol de la fiecare dintre atacantii sai si ii avertizeaza pe greci: "I-am luat pe toti trei cu mine!".

Niculescu, Danciulescu si Ganea au inscris toate golurile "cainilor" in Liga I, din etapa a doua pana acum. Se pare ca in cele din urma Puriul a reusit sa astampere orgoliile "pitbullilor" sai, iar sistemul de rotatie a cadrelor functioneaza. "Chiar daca nu titulari, vor juca toti trei si vor avea un randament foarte bun. Poate va marca fiecare dintre ei" spera antrenorul lui Dinamo. Conform rationamentului lui Rednic cele mai mari asteptari vin de la Claudiu Niculescu, cel care a stat pe banca la meciul cu UTA. "Cel care a fost rezerva a intrat in meciul urmator si a dat gol. Claudiu a inscris cu Timisoara, Ganea, de patru ori la Craiova, iar Danciu a adus victoria cu UTA", a explicat Puriul.

Mijloc cu probleme

Daca la capitolul atacanti, Rednic are cu ce se lauda, linia mediana ii creeaza ceva probleme. Din cei patru indisponibili pentru partida cu Xanthi, trei sunt mijlocasi, celalalt fiind atacantul francez Mendy, fara drept de joc. Astfel, Adrian Cristea este in continuare accidentat, dupa lovitura primita in amicalul cu ungurii de la Kaposvar. Sarbul Leo Lerinci are probleme de familie, tatal sau fiind grav bolnav, si a fost invoit, iar Adrian Ropotan este suspendat. Vestile bune pentru "caini" vin de la suporteri, nu mai putin de 250 de fani ai lui Dinamo facand deplasarea in Grecia. Asta in conditiile in care stadionul pe care se va juca partida, Skoda, are o capacitate mica, putin peste sapte mii de locuri.

Procentele lui Rednic

Desi nu este recunoscut ca un impatimit al jocurilor de noroc, Mircea Rednic a dovedit, ca si inaintea meciului cu Beitar Ierusalim, ca e pasionat de probabilitati. "La inceput, sansele sunt 50-50. Dupa rezultatul din Grecia vom vedea cui ii cresc procentele", a spus Puriul, care dupa turul cu gruparea din Israel, din turul doi preliminar, a considerat ca avantajul "cainilor" a crescut la 60 la suta, lucru care s-a adeverit la Sofia, unde echipa antrenata de el s-a calificat greu. Unul dintre actionari, Vasile Turcu, este de parere ca Dinamo va merge in grupele Cupei UEFA, dar calificarea se va transa in returul din Soseaua Stefan cel Mare.

Frica de avion

Atat Mircea Rednic, cat si Ionel Ganea au declarat ca pleaca cu inima stransa si au recunoscut ca le e frica sa zboare cu avionul. Teama a fost amplificata si de incidentul neplacut prin care a trecut Steaua la decolarea spre Kiev. "Am avut parte de multe evenimente in timpul zborurilor. Am trait de multe ori momente de spaima, mai ales cand faceam turnee de pregatire in America de Sud. Mergeam cu diverse companii necunoscute care aveau avioane mai putin performante", a povestit Puriul. Vasile Turcu este adeptul principiului "tot raul spre bine". "Steaua a spart ghinioanele odata cu acel geam care s-a crapat. Le doresc sa vina cu un rezultat bun de la Kiev, la fel cum cred ca ne vom intoarce si noi din Grecia", a spus actionarul lui Dinamo.

Fara nume pe tricou

Dinamo si-a prelungit parteneriatul de imagine cu banca greceasca Emporiki. Sponsorul vireaza anual o jumatate de milion de euro in contul clubului din Soseaua Stefan cel Mare. Logo-ul partenerului va fi inscriptionat pe spatele tricourilor, renuntandu-se astfel la numele fotbalistilor. "Jucatorii nostri sunt cunoscuti chiar si in Europa si nu trebuie sa intre pe teren cu buletinul sau CNP-ul inscriptionat pe echipament. Pot fi recunoscuti dupa valoarea aratata in teren", a declarat presedinte CA de la Dinamo, Nicolae Badea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.