Scandal. Putinii suporteri romani care au indraznit sa mearga la Kiev, pentru a sustine pe Steaua la meciul cu Dinamo, au incasat-o de la ultrasii ucrainieni

Ajunsi marti la Kiev, fanii romani s-au plimbat seara prin capitala ucrainiana. Pe unul din bulevardele din centru, in timp ce scandau numele echipei favorite, ei au fost atacati de un grup mult mai numeros de sustinatori ai lui Dinamo, inarmati cu bate si lanturi. Dupa ce i-au batut bine pe romani, ucrainienii s-au facut nevazuti. Evident, politia ucrainiana - care, in general, este extrem de "amabila" cu romanii - n-a reusit sa dea nicicum de urma agresorilor.

Gigi a plecat ieri la Kiev

Patronul stelist Gigi Becali nu a plecat la Kiev impreuna cu echipa, delegatia oficiala fiind condusa de directorul executiv Valeriu Argaseala. Becali a plecat ieri spre capitala Ucrainei, unde a asistat la meciul de pe stadionul Olimpic, la bordul unui avion particular, care a decolat la ora 15.00 de pe aeroportul Baneasa. Alaturi de patronul stelist, in avion au mai urcat managerul echipei, Mihai Stoica, fostul presedinte al clubului, Viorel Paunescu, precum si mai multi oameni de afaceri, apropiati ai Stelei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.