In cel de-al doilea tur al turneului de la Bucuresti, Andrei Pavel va da piept, astazi, cu spaniolul Carlos Moya, intr-un meci care va incepe la ora 15.00 pe arena centrala. Dupa ce Victor Crivoi a spart gheata, fiind primul roman calificat in cel de-al doilea tur al BCR Open Romania, Andrei Pavel a avansat si el, dupa ce a trecut, in doua seturi, scor 6-3, 6-1, de sarbul Boris Pashanski. Pavel, care ocupa locul 79 in clasamentul ATP, a castigat primul set dupa un break prin care a dus scorul la 5-3, in timp ce, in setul al doilea, jucatorul roman a reusit trei break-uri (1-0, 3-0, 6-1) in fata adversarului sau, clasat pe pozitia 92 in clasamentul ATP.

"Cneazul" il va intalni astazi, de la ora 15.00, pe spaniolul Carlos Moya, care l-a depasit in ruda inaugurala pe Luis Horna, din Peru. Pana in acest moment, Moya si Pavel s-au intalnit de trei ori, spaniolul conducand cu 2-1. De altfel, prima disputa dintre cei doi a avut loc in semifinalele de la Bucuresti din 1996, cand Moya l-a invins pe Pavel in trei seturi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.