Razboiul psihologic dintre Steaua si Rapid si-a mai desfasurat un episod ieri, Dinu Gheorghe afirmand ca este convins ca arbitrajul din jocul de la sfarsitul acestei saptamani, cand cele doua formatii se vor intalni pe "Lia Manoliu", in etapa a VII-a a Ligii I, va fi unul pro-Steaua

In aceste zile, in care granzii Ligii I sunt angrenati in cupele europene, ar fi normal ca fiecare conducator de club sa fie interesat mai mult de propria echipa decat de ce se intampla cu rivalele. Atacurile pornite de George Copos la adresa Stelei au fost continuate ieri de Dinu Gheorghe, care s-a aratat convins ca arbitrajul de la meciul de duminica va fi unul pro-Steaua.

"Sunt convins ca duminica va fi un arbitraj pro-Steaua si nu unul pro-Rapid. Indiferent cine va arbitra. Am cerut arbitri straini, dar nu stiu de ce am fost refuzati. Am fost invitati sa participam in schimb la o tragere la sorti a arbitrului, dar noi la o astfel de mascarada nu participam, pentru ca nu e treaba noastra. Aceasta comisie are un conducator, are oameni respectabili care trebuie sa-si faca datoria, pentru ca sunt pusi acolo cu un anumit scop", a precizat Dinu Gheorghe.

Aceasta declaratie a oficialului rapidist vine la doar o zi dupa ce Mihai Stoica si-a aratat consideratia fata de Dinu Gheorghe si Razvan Lucescu, pentru atitudinea pe care au luat-o cei doi de la izbucnirea acestui "razboi". Chiar daca pana la jocul cu Nacional Madeira au mai ramas doua zile, Dinu Gheorghe a vorbit in cea mai mare parte a timpului doar despre arbitrajul romanesc.

"Atacurile care au fost impotriva Stelei, daca se pot numi atacuri, au venit prea tarziu. Noi am incercat anul trecut sa ne comportam civilizat si sa nu lasam loc unor astfel de discutii. Dar se pare ca nu se mai poate. Este clar dupa primele sase etape ca in arbitrajul romanesc sunt foarte multe probleme, iar acestea inclina balanta intr-o singura parte. In aceste prime etape eu sunt convins ca ierarhia Ligii I a fost stabilita in procent de cel putin 50 la suta de arbitraje, care din pacate nu au fost la nivelul pe care il dorim", a afirmat giulesteanul.

Tehnicianul Razvan Lucescu a fost mai rezervat in declaratii, afirmand ca el este angajat sa antreneze la Rapid, in timp ce elevii sai trebuie sa-si vada doar de jocul lor din teren. "Noi suntem sportivi si suntem obligati ca, indiferent de conditiile grele pe care le intampinam, si anul trecut am avut destule probleme, sa ne gandim doar la jocul nostru si la ce avem de facut pe teren. E o provocare si caracterele tari ies la iveala in astfel de momente. Noi trebuie sa mergem inainte, sa ne vedem de jocul nostru", a spus Lucescu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.