Sahtior a pierdut, 0-4, la Roma, un meci pe care l-a avut multa vreme sub control. Sahtior Donetk a pasit cu stangul in actuala editie a Ligii Campionilor. Formatia ucraineana a plecat invinsa de pe "Olimpico", desi in cea mai mare parte a timpului a fost superioara Romei. Baietii lui Mircea Lucescu au ratat patru ocazii imense, fiind apoi pedepsiti dur de golurile marcate de Taddei, Totti, De Rossi si D. Pizarro in ultimele 23 de minute.

RASTURNARE

Tehnicianul roman i-a folosit din start pe Razvan Rat si Ciprian Marica. Timp de o ora, acesta din urma a pus mari probleme defensivei romane conduse de Cristi Chivu. "Minerii" au ratat deschiderea scorului in minutul 15, cand Marica a pasat perfect pentru Brandao, care n-a reusit sa gaseasca spatiul portii. Acelasi scenariu s-a repetat 20 de minute mai tarziu, insa de aceasta data a intervenit prompt portarul Doni. Atacantul roman a continuat asaltul asupra Romei si in partea a doua a jocului, dar tot fara finalizare pe tabela. In schimb, "giallorossi" n-au avut nevoie de prea multe sanse ca sa concretizeze, Taddei, Totti, De Rossi si D. Pizarro punand capat sperantelor ucrainenilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.