Cosmin Olaroiu este constient ca Steaua porneste ca outsider in grupa E si crede ca nu ar fi un dezastru daca echipa sa va pierde astazi, cu Dinamo Kiev. Oli considera ca Ucraina a progresat la fotbal

Cosmin Olaroiu, antrenorul ros-albastrilor, a sustinut aseara, la stadionul lui Dinamo Kiev, conferinta de presa prilejuita cu primul meci al stelistilor in Liga Campionilor la o distanta de 10 ani. Linga Oli, la intilnirea cu ziaristii, a venit si Banel Nicolita.

"Intilnim Dinamo Kiev, o echipa care provine dintr-o tara aflata intr-un real progres din punct de vedere fotbalistic. La fel cum se intimpla si in Romania. Ne vom juca sansa, asa cum am facut-o mereu, pentru ca nu avem nimic de pierdut. Sintem constienti insa ca pornim ca outsideri, iar daca vom pierde, nu va fi o tragedie, dar nici placut nu o sa fie", a declarat Oli. Acesta si-a analizat adversara din aceasta seara in cinci jocuri.

In "dubla" cu Fenerbahce, in meciul din Supercupa si in ultimele doua partide de campionat. "Ucrainenii dispun de un lot echilibrat, cu jucatori valorosi, care sint bine organizati in teren, au o dinamica buna si stiu ce partitura sa interpreteze", a mai spus Oli, care a fost completat de Nicolita:

"Am sustinut meciuri si mai importante decit este acesta, de exemplu, semifinala Cupei UEFA cu Middlesbrough. Sincer, linia lor de atac m-a impresionat cel mai mult. Sint convins de faptul ca ne asteapta o partida foarte grea. Imi doresc, insa, sa reusim un joc bun si sa obtinem un rezultat pozitiv, care sa ne dea incredere pentru mai departe".

EMERIC IENEI: "Steaua va cistiga daca va juca in terenul adversarului, cu fundasii la 30 de metri de poarta noastra, nu ca la Middlesbrough, cu toata echipa in propriul careu. Vom avea mai multe sanse cu Badea printre titulari"

Tricolorii revin in Ghencea

Partida din preliminariile pentru Euro 2008, dintre Romania si Belarus, se va juca pe Stadionul Steaua, de la ora 20:15. La solicitarea jucatorilor nationalei, oficialii FRF au propus federatiei din Belarus si conducerii UEFA schimbarea locului de disputare, stabilit initial la Constanta. Cum cele doua foruri au acceptat propunerea, tricolorii se vor intoarce in Ghencea dupa patru ani, ultimul meci fiind Romania - Norvegia, scor 0-1.

Optimismul suporterilor

Trei sferturi din numarul total al celor care au votat pe site-ul fanilor stelisti (www.fcsteaua.ro) sint de parere ca echipa antrenata de Olaroiu se va impune la Kiev. Doar douazeci la suta cred ca derby-ul Estului in Champions League va fi cistigat de ucraineni, in timp ce doar cinci procente merg pe mina ex-sovieticilor.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.