Steaua a avut parte de trairi intense la plecarea spre Kiev. Aeronava in care se imbarcasera jucatorii s-a intors pe aeroport dupa ce decolase de citeva minute, din cauza unui parbriz fisurat. Intr-un final, acesta a fost inlocuit, astfel ca, dupa citeva ore de asteptare, stelistii au zburat din nou spre Ucraina

Cu o zi inaintea celui mai important meci al acestui start de sezon, cel cu Dinamo Kiev, jucatorii Stelei au fost implicati intr-un incident mai putin placut. Delegatia Stelei a decolat de pe Aeroportul Henri Coanda la ora 10:00 cu un avion al companiei Romavia.

Dupa citeva minute de zbor insa, comandantul aeronavei a anuntat ca se va intoarce pe aeroport din cauza unei defectiuni. Martorii oculari, aflati in avion, spun ca jucatorii au incercat sa trateze incidentul cu zimbetul pe buze, desi pe fetele lor se putea citi ingrijorarea. Nu atit pentru securitatea zborului, cit pentru rezultatul meciului cu ucrainenii, fotbalistii fiind superstit iosi si crezind ca acesta este un semn negativ.

Delegatia Stelei a asteptat citeva ore in aeroport pentru remedierea defectiunilor. Florin Costache, directorul adjunct al Romavia, a precizat cauza revenirii pe aeroport: "Geamul exterior se fisurase. Parbrizul are trei straturi, astfel ca nu se pune problema sa fi existat pericolul spargerii. Totusi, a fost mai bine sa inlocuim acel geam".

Ros- albastrii au decolat, astfel, la ora 13:00 cu aceeasi aeronava si au ajuns la Kiev la ora 14:30. Stelistii au scapat cu bine dintr-un incident care ar fi putut deveni tragic. Spargerea parbrizului ar fi dus la depresurizarea avionului, astfel de cazuri ducind la adevarate tragedii aviatice.

Nesu, titular

Fundasul Stelei a trecut cu bine peste incidentul internarii in spital. Bichonul este apt de joc, el aflindu-se in lotul Stelei deplasat la Kiev. Olaroiu va miza mai mult ca sigur pe Nesu in flancul sting al apararii. Pe dreapta, ar putea juca Stancu in locul lui Petre Marin, suspendat.

Oracolul Meme

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a prevazut parca acest incident. In conferinta de presa de luni, de pe 11 septembrie, a fost intrebat daca e multumit de noul departament de marketing. "Vorbim peste un an. Daca nu avem cumva probleme cu avionul", a glumit Meme.

VALERIU ARGASEALA (director sportiv Steaua): "Nu stiu de unde ne-am intors din drum, dar sint sigur ca nu trecuse mult timp. Am fost anuntati de catre pilot ca avionul se intoarce din cauza unor probleme tehnice. Am revenit pe Aeroportul Henri Coanda, iar la a doua decolare totul a decurs normal"

Dinamo Kiev: Sovkovski - Nesmasnii, Rodrigo, Gavrancici, Markovici - Rebrov, Correa, Yussuf, Gusev - Diogo Rincon, Satkih

Steaua: Carlos - Stancu, Ghionea, Goian, Nesu - Nicolita, Paraschiv, Lovin, Bostina - Dica - V. Badea


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.