LIGA I - Rapid a invins sambata Vasluiul cu 2-0, ambele goluri fiind marcate de veteranul Viorel Moldovan. In timp ce tehnicianul giulestenilor se gandeste cum sa progreseze in joc, Copos ataca in stanga si-n dreapta

Montati pe echipa vasluiana, care n-a reusit sa impiedice castigarea titlului trecut de catere Steaua, rapidistii au aruncat artileria grea din primul minut. Buga, Burdujan si Moldovan au incercat sa ingenuncheze rezistenta moldovenilor, insa prima repriza s-a terminat la zero, in ciuda unei bune ocazii ratate de Burdujan. In timp ce Razvan Lucescu cauta solutii tactice la vestiare, patronul Copos tragea cu ochiul in curtea vecinilor. El acuza Steaua ca mituieste arbitrii: "Steaua a umblat anul trecut cu banii la echipe, iar anul asta la arbitri. Un om bine informat mi-a spus ca a fost penalty in Arges. Uitati-va ce a fost anul trecut cu Vaslui. Jumatate de echipa a fost "pe burta"".

Clonati-l pe Vio!

In actul secund fanii au exultat de trei ori. Prima data in minutul 56. Revenea dupa aproape jumatate de an Maldarasanu. La prima lovitura libera era sa-l pacaleasca pe Haisan, dar acesta s-a intins ca un arc. A doua ocazie de bucurie a fost golul de 1-0, marcat de Moldovan, e drept si cu putin noroc. Visinii au continuat sa domine si drept rasplata, Moldovan a dublat avantajul, aproape de final. Victorie meritata, parafata de un fotbalist care acum doua luni se lasase de fotbal si se apucase de pescuit. Lucescu junior s-a aratat optimist in ce priveste jocul, mai ales ca joi vine pe Giulesti Nacional Madeira. Despre Viorel, cuvinte de lauda. "A aratat ce inseamna varf de atac". Zicu, Burdujan si Griffiths or fi si ei atacanti?

"Scorul putea fi mai mare. Putem fi optimisti ca vom creste, a fost o perioada foarte grea"
Razvan Lucescu, antrenor Rapid

Gata pentru Nacional

UEFA - Viorel Moldovan, spera ca in saptamana aceasta Rapid sa obtina rezultate bune atat in Cupa UEFA, impotriva portughezilor de la Nacional Madeira, cat si in derby-ul cu Steaua, din etapa urmatoare a Ligii I. "Trebuie sa facem un meci bun si cu portughezii, ca sa luam o optiune serioasa de calificare. Apoi vine meciul cu Steaua. Am vazut jocul de azi de la Pitesti si Steaua nu m-a impresionat foarte mult", a spus Moldovan. Adversarul de joi, Nacional Madeira a pierdut sambata acasa, 0-1 in fata lui Sporting Lisabona. IIII

Rapid 2:0 FC Vaslui

La pauza: 0-0
Stadion: "Valentin Stanescu"
Spectatori: 5.000

A marcat: V. Moldovan ('58, '90)

RAPID: D. Coman - M. Constantin, Maftei, I. Rada - Badoi, Lazar, E. Dica (Maldarasanu '56), Karamyan (Perja '90+1) - Buga, Burdujan (Griffiths '69) - V. Moldovan.
Antrenor: Razvan Lucescu

FC VASLUI: Haisan - Apostol, Buhus, Nachtailer, Cornea - Jovanovici (M. Alexandru '66), Croitoru, Ljubinkovici, Sabou (I. Voicu '66), Gheorghiu (V. Frunza '80) - Bukvici.
Antrenor: Gheorghe Multescu

Arbitru: Alexandru Tudor


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.