Dupa ce a castigat la Pitesti cu ajutorul arbitrului Balaj, care nu a acordat un penalty gazdelor, Steaua este acuzata de George Copos ca obisnuieste sa „cumpere“ arbitrii.„Copos este un comunist disperat ca pierde teren“, a replicat Gigi Becali

Steaua a invins, sambata, la Pitesti, gratie unui gol marcat de Dica in minutul 85. Cu doua minute inainte de reusita stelistului, Ciprian Tanasa fusese faultat in careu de Dorin Goian, dar arbitrul Cristian Balaj lasase jocul sa continue. "Balaj e un vagabond", a spus, dupa meci, patronul argesenilor, Cornel Penescu. Cel mai transant a fost, insa, George Copos, care a acuzat: "In sezonul trecut Steaua a dat bani la jucatori, iar acum da la arbitri".

Steaua a continuat seria victoriilor in acest campionat, castigand cu emotii, 1-0, la Pitesti. Echipa antrenata de Cosmin Olaroiu a inscris, in 85’, prin Nicolae Dica, acesta executandu-l pe Bogdan Vintila dupa o pasa primita de la Badea. Momentul-cheie al partidei s-a consumat, insa, in 83’, cand Ciprian Tanasa a fost faultat de Goian in careul stelist, iar arbitrul Cristian Balaj nu a dictat penalty in favoarea gazdelor. Oficialii pitesteni l-au criticat dur pe Balaj, considerand ca acesta este principalul vinovat pentru faptul ca FC Arges a ramas cu doar trei puncte dupa sase etape. Cel mai vehement atac la adresa Stelei si a arbitrului a venit, insa, din Giulesti.

'Placintarul>> a iesit din letargie

Victoria Stelei i-a deranjat pe rapidisti, care au suferit alaturi de pitesteni din cauza arbitrajului lui Balaj. Reintors pe stadionul din Giulesti, George Copos a uimit pe toata lumea, lansandu-se intr-un atac nespecific la adresa "ros-albastrilor". "Stie toata lumea cum a luat Steaua titlul sezonul trecut, in ultimul meci cu Vasluiul. S-a vazut ce s-a intamplat astazi la Pitesti. Steaua a dat bani la jucatori, iar acum da la arbitri", a declarat patronul clubului de langa Podul Grant. Dupa aceste vorbe, Copos are toate sansele sa fie chemat la Comisia de Disciplina a FRF. Cum este foarte putin probabil sa probeze ceea ce a spus, conducatorul giulestenilor va primi, probabil, o amenda, intrucat, pana acum, nu a mai iesit in fata cu declaratii razboinice la adresa rivalilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.