Scandaluri. Fostul international roman Gheorghe Popescu a declarat, sambata, ca sezonul 2006/2007 al Ligii I va fi unul "plin de suspiciuni", in special asupra echipelor angrenate in lupta pentru primul loc, care va asigura calificarea direct in grupele Ligii Campionilor

"Acest an va fi mult mai plin de suspiciuni, fata de finalul campionatului trecut. Ma refer la "varf", pentru ca miza Ligii Campionilor este foarte mare. Nu spun neaparat ca vor fi meciuri aranjate, insa va fi un sezon plin de suspiciuni, pentru ca din start au aparut. Cred ca FRF ar putea lua masuri", a declarat Popescu, prezent, sambata, la Craiova, unde a avut loc selectia finala a campaniei "Vreau sa fiu mare", organizata de Gillette.

Greu pentru Steaua

Popescu a apreciat ca Steaua va avea o misiune "foarte, foarte grea" in grupa E a Ligii Campionilor, unde va avea ca adversari formatiile Real Madrid, Olympique Lyon si Dinamo Kiev. "Chiar daca nu vor trece de grupe, jucatorilor stelisti le va prinde foarte bine ca vor da piept cu fotbalul adevarat", a apreciat fostul capitan al echipei nationale a Romaniei. Gheorghe Popescu s-a aratat uimit de sumele acordate stelistilor pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor, estimate la 100.000 de euro pentru fiecare jucator. "Sunt sume foarte mari. In strainatate, pentru o calificare in grupe nu se acorda nimic. Dar pentru Steaua este o chestie extraordinara, iar conducerea a hotarat sa-i motiveze pe jucatori", a punctat Popescu.

In apararea lui Grigorie

Fostul international roman a comentat si incidentul petrecut joi, la Timisoara, cand mijlocasul formatiei Poli, Stefan Grigorie (foto), a fost lovit de un suporter care i-a reprosat faptul ca a fost vazut noaptea intr-un local, aflat sub influenta bauturilor alcoolice. "Nu pot accepta ca un jucator sa fie lovit de un suporter. Eu cred ca acesti oameni isi depasesc de multe ori statutul. Daca vor sa protesteze, o pot face civilizat sau, cel mai bine, pot sa nu mai vina la stadion. Insa pana acolo incat sa sara la jucatori... este inuman. Eu nu am avut probleme niciodata", a punctat Gheorghe Popescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.