Vesti bune pentru Steaua! Dinamo Kiev s-a poticnit la Donetk in etapa a 6-a a campionatului Ucrainei, nereusind decat un 1-1 in fata formatiei locale Metalurg. Adversara de miercuri seara a stelistilor s-a vazut condusa pe tabela de marcaj din minutul 23, cand Priemov a marcat pentru gazde, scorul final fiind stabilit de Rincon, care a reusit sa restabileasca egalitatea in minutul 55. Antrenorul echipei Dinamo Kiev, Anatoli Demianenko, a pus semiesecul pe seama faptului ca elevii sai erau cu gandul mai mult la confruntarea cu Steaua, de miercuri seara: "Nu am jucat bine, au fost multe lucruri pe care nu le-am realizat. Nu stiu de ce nu am evoluat si in prima repriza ca in a doua parte a meciului. Probabil ca gandul jucatorilor era la meciul de miercuri, cu Steaua. Nu, nu ne-am menajat fortele. Probabil, ca fotbalistii mei erau deja cu mintea la partida din Liga Campionilor".

In alta ordine de idei, Xanthi Skoda, adversara dinamovistilor in turul I al Cupei UEFA, a fost invinsa in deplasare cu 1-0 de Panathinaikos Atena, prin golul marcat de Papadopoulos in minutul 82 (din penalty). De asemenea, nici Nacional Madeira, adversara Rapidului din acelasi tur al Cupei UEFA, n-a reusit mai mult, cedand la limita (0-1) pe propriul teren in fata fostei echipe a lui Marius Niculae, Sporting Lisabona. Singurul gol al partidei a fost reusit de Nani in minutul 11.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.