Nationala de polo a Romaniei s-a calificat in semifinalele Campionatului European de la Belgrad, dupa ce a invins Italia cu scorul de 10-9. In fata Serbiei, tricolorii au cedat cu 6-13. Astfel, dupa o pauza de 13 ani, poloistii nostri au jucat din nou o semifinala europeana.

In ciuda conditiilor precare de pregatire, in Romania fiind doar 5 bazine, poloistii nostri au avut o evolutie remarcabila, reusind o performanta cu adevarat uluitoare. Elevii lui Vlad Hagiu au intalnit, in penultimul act al competitiei, reprezentativa tarii gazda, Serbia, in fata careia nu au avut nici o sansa reala de victorie.

INFERIORI

In fata celei mai valoroase echipe din lume, Serbia, baietii lui Vlad Hagiu nu au reusit sa opuna o rezistenta serioasa. Poate, doar in sferturile doi si trei putem vorbi de un echilibru in bazin, dar senzatia a fost ca gazdele nu au apasat pe acceleratie in nici un moment. In plus, gazdele au avut si atuul unei zi suplimentare de odihna, Serbia neavand joi programat vreun meci in competitie. Pentru Romania au marcat Cosmin Radu (2), Edi Andrei (2), George Georgescu si Andrei Busila.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.