Suma primita de Sportul Studentesc pentru acest pachet de jucatori se ridica la 1,8 milioane de euro

"Pentru Mazilu se vor plati 1,5 milioane de euro in doua transe, pentru Lazar 300.000, iar clubul va ceda Sportului si cele 50 la suta de procente pe care le detinea in cazul lui Tiberiu Balan. In cazul unui transfer in strainatate, Sportul va primi 10 la suta din valoarea de transfer", a spus oficialul rapidist.

Dinu Gheorghe a mentionat ca atacantul Ionut Mazilu este apt de joc, dar a fost trimis la clinica de la Bologna pentru a fi recuperat in proportie de 100 la suta dupa ruptura musculara suferita la sfirsitul sezonului trecut. "Vrem ca acel loc sa fie curatat complet si speram sa revina pe teren daca nu la meciul cu Madeira, atunci sigur la cel cu Steaua", a afirmat Dinu Gheorghe.

Lista jucatorilor indisponibili din lotul giulestean s-a micsorat in ultimele zile, presedintele FC Rapid mentionind ca mijlocasul Marius Maldarasanu va putea intra in partida de pe teren propriu cu FC Vaslui, programata, simbata, de la ora 21.00, in cadrul etapei a VI-a a Ligii I.

"Este un jucator care vine dupa o absenta indelungata si care este foarte important. E unul din plaminii echipei, atit in teren, cit si in afara lui. Fara el Rapidul n-ar fi ajuns unde a ajuns in sezonul trecut", a precizat Dinu Gheorghe.

Intrebat daca jucatorii ar trebui sa se razbune pe echipa FC Vaslui pentru meciul cu Steaua din ultima etapa a sezonului trecut asupra caruia au existat suspiciuni de blat, Dinu Gheorghe a raspuns: "Ce s-a intimplat atunci a fost explicat foarte clar de domnul Porumboiu. Probabil ca baietii ii vor intreba pe adversari de ce au jucat asa atunci cu Steaua, dar asta e o alta problema. Eu sper doar ca la acest meci sa nu existe greseli de arbitraj, asa cum au fost la meciurile noastre de pina acum".

In ceea ce priveste situatia lui Ciprian Vasilache, oficialul rapidist a spus ca acesta este momentan trimis la echipa a doua a clubului. "Din pacate, el nu s-a prezentat acolo si va suporta consecintele regulamentului intern. Vom vedea in urmatoarea perioada ce va mai fi", a mentionat Dinu Gheorghe.

Oficialul giulestean a explicat ca se afla in negocieri cu mijlocasul Artavazd Karamyan, al carui contract cu Rapid expira in luna decembrie: "Speram sa ajungem la o intelegere si sa continue cu Rapid. Noi il vrem, el ne-a spus ca vrea sa continue, ramine acum sa stabilim detaliile financiare si durata contractului. Pentru ca noi nu pierdem usor jucatorii importanti".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.