Desi impresia generala dupa meciul Albania Romania a fost aceea ca tricolorii au jucat slab, selectionerul Victor Piturca se declara multumit de evolutia elevilor sai, care au dominat tactic partida. El il lauda pe Ghionea, desi acesta era sa inscrie un autogol, si recunoaste ca Ogararu este doar a treia solutie la echipa nationala pentru postul de fundas dreapta.

- V-a surpins cu ceva evolutia gazdelor?

- Nu am avut nicio surpriza. Ma asteptam ca Albania sa evolueze foarte defensiv si asa am si pregatit meciul. Nu a fost spectaculos, dar tactic noi am evoluat foarte bine. Cred ca s-a vazut ca odata cu trecerea timpului adversarii nostri au dat semne de oboseala si asta s-a datorat jocului prestat de noi.

- In prima repriza, echipa a parut ca nu vrea sa atace, a evoluat destul de sters.

- Sa fim seriosi. Sa ataci, sa lasi impresia ca esti gata sa dai gol, trebuie sa te lase si adversarul sa faci asta. stiam ca vom inscrie, pentru ca albanezii trebuiau sa stea foarte bine din punct de vedere fizic tot meciul. A fost un meci de contact, un joc pe viata si pe moarte.

- Primul gol a venit dupa o grava greseala a defensivei adverse. Am avut noroc?

- Aproape toate golurile din lumea asta se marcheaza pe greselile adversarilor. Aceste greseli apar in urma presiunii la care te supune echipa adversa. Foarte rar se intampla sa fie niste faze perfecte, in care apararea sa nu aiba ce face, si sa se inscrie. Noi marcam si daca nu am fi avut acea pasa la portar a jucatorului albanez.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.