Patronul Universitatii refuza sa-i lase pe sase dintre angajatii sai sa participe la reeditarea semifinalei UEFA cu Benfica, la care a fost invitat si legendarul Eusebio

Universitatea Craiova a fost prima echipa romaneasca ajunsa sa se bata cu marile puteri fotbalistice ale Europei. Anul 1983, cind oltenii au fost eliminati fara infringere de Benfica Lisabona in semifinalele Cupei UEFA, a ramas o borna importanta in istoria fotbalului autohton. In lipsa de alte activitati mai gospodaresti, primarul Craiovei, Antonie Solomon, s-a deplasat in interes de serviciu la Lisabona pentru a perfecta o reeditare a semifinalei din ’83.

Proiectul l-a enervat insa pe Adrian Mititelu, actualul patron al echipei oltene, care se opune categoric acestui meci, considerind ca edilul nu urmareste decit sa-si mai faca imagine. Stefanescu, Ungureanu, Negrila, Donose, Beldeanu si Geolgau, fosti componenti ai Craiovei Maxima aflati acum pe statele de plata ale lui Mititelu, sint gata sa-si urmeze seful si sa nu se prezinte la meciul programat in luna octombrie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.