Romania a reusit sa-si indeplineasca obiectivul, aducand trei puncte din deplasarea de la Tirana, gratie golurilor marcate de Dica si Mutu. Victoria a fost singura satisfactie a serii, pentru ca jocul tricolorilor a fost mediocru. Punctele pierdute stupid cu Bulgaria nu i-au clatinat convingerile lui Piturca. Pentru meciul cu Albania, Lobont a ramas neclinitit in poarta, iar Contra nu s-a miscat de pe partea dreapta. Singura noutate a fost Ghionea, in centrul apararii, in locul suspendatului Tamas.

Insa jocul tricolorilor s-a schimbat. in rau. Mutu si compania nu au mai repetat nici macar evolutia din partida cu Bulgaria, lasandu-se atrasi in jocul haotic prestat de albanezi. in lipsa unui coordonator de talia lui Dorinel Munteanu, elevii lui Piturca au mizat mult mai mult pe flancuri. Fara succes, pentru ca Rat si Contra nu au putut sa aduca in careu baloane utile pentru Marica, Mutu sau Dica. in schimb, albanezii au reusit de multe ori sa impuna ritmul partidei. Cu gigantii Tare si Bogdani in avanposturi, gazdele si-au permis sa reduca faza de constructie la cateva pase, mizand mai mult pe centrari catre cele doua varfuri.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.