Cosmin Olaroiu a recunoscut la conferinta de presa de la prezentarea achizitiilor faptul ca a ratat citeva transferuri. "Nu am adus noi chiar toti jucatorii pe care i-am vrut", a recunoscut Olaroiu. Tehnicianul stelist a dorit sa transfere si alti fotbalisti in afara de cei achizit ionati, dar, din diferite cauze, tranzactiile au cazut. Unul dintre fotbalistii doriti de Oli a fost Adrian Neaga. Acesta este cam singurul dintre jucatorii care nu au venit la Steaua in aceasta vara care regreta si acum esecul transferului.

"Eram cu un picior in Ghencea, practic, dar, din pacate, negocierile cu sud-coreenii au picat. Steaua voia sa-l dea la schimb pe Cristea, si Chunnam nu a vrut. Si acum regret", a marturisit Neaga de la mii de kilometri departare. Adrian tocmai s-a transferat la campioana Coreei de Sud, Ulsan, dar spune ca nimic nu se compara cu Steaua.

"M-am bucurat enorm de calificarea baietilor in grupele Ligii Campionilor. As vrea sa revin la anul la Steaua, pentru a reintra in circuitul echipei nationale", a spus fostul atacant al Stelei si al lui FC Arges.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.