George Copos va duce o noua runda de tratative cu finul sau Vasile Siman in pauza de iarna, pentru transferarea altor fotbalisti in Giulesti. Varga si Curelea vor intari compartimentul ofensiv, acolo unde Rapidul sufera, in cinci partide reusind sa marcheze doar de trei ori. Acestia sint ultimii vizati din ograda Sportului, pentru o alta tranzactie de cartier Regie - Giulesti

Dupa ce studentii Lazar si Mazilu au absolvit scoala de fotbalisti la Sportul, venind in curtea Rapidului, cel mai probabil din iarna, din urmatoarea promot ie vor face parte Dacian Varga si Costin Curelea. Cei doi fotbalisti si-au adus contribut ia la evolutia fulminanta a Sportului din returul trecut, cind au marcat impreuna sapte goluri in intervalul etapelor 18-25, echipa lor urcind pina pe locul trei in clasament.

Jocul bun i-a adus in atentia oficialilor din Giulesti, care ii vor monitoriza pina in pauza competitionala din iarna, cind este posibil sa ajunga sub comanda lui Razvan Lucescu. Mutarea pare realizabila mai ales in cazul lui Varga, care ar putea fi o solutie pe flancul sting, acolo unde situatia lui Karamian este inca incerta. Fotbalistul, aflat in ultimele patru luni de contract, nu se grabeste sa semneze o noua intelegere.

"Eu as vrea sa ramin atit pentru suporteri, cit si pentru Razvan. Mai sint de pus la punct anumite detalii la noul contract, dar este o decizie importanta pentru cariera mea si nu vreau sa ma pripesc",a declarat mijlocasul.

COSTIN CURELEA (atacant, 22 de ani) a reusit sa inscrie patru goluri in sezonul trecut
DACIAN VARGA (extrema stinga, 21 de ani) a avut trei reusite in campionatul precedent

Bilete ieftine cu portughezii

Oficialii gruparii de sub Podul Grant au stabilit pretul biletelor pentru prima mansa din turul I al Cupei UEFA, cind echipa giulesteana va da piept cu portughezii de la Nacional Madeira. Astfel, suporterii alb-visinii vor trebui sa plateasca 5 RON pentru un bilet la peluza, 12 RON pentru tribuna a-II-a si 75 RON pentru a avea acces la tribuna 0. Partida se va disputa joi, 14 septembrie, la ora 20:00, si va fi transmisa de TVR, urmind ca returul sa aiba loc in Portugalia pe 28 septembrie.

Malda revine cu Vasluiul

Marius Maldarasanu va reveni in sfirsit pe gazon, dupa o pauza de peste o jumatate de an, cauzata de o grava accidentare. Mijlocasul se pregateste cot la cot cu coechipierii sai si va putea fi folosit in meciul cu SC Vaslui.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.