Dupa ce retragerea anuntata a tenismanului Andre Agassi a adus lacrimi si revolta fanilor din intreaga lume, este rindul unui alt mare sportiv sa-si pregateasca "iesirea din scena". Este vorba despre multiplul campion de Formula 1, germanul Michael Schumacher, in virsta de 37 ani, care, conform recentelor zvonuri - din ce in ce mai insistente - ar putea parasi, in plina glorie, sportul ce i-a adus nenumarate satisfactii.

"Dupa atitia ani in F1, Schumacher stie ca, in spatele lui, vin multi piloti tineri, periculosi, care n-au nimic de pierdut si care ar face orice sa cistige. La 37 ani, etapele devin tot mai dificile. Michael nu mai este pilotul de acum patru sau cinci ani", declara, ieri, pentru "Gazzetta dello Sport", Flavio Briatore, team-managerul de la Renault.

Dupa cum se stie, Briatore este cel care conducea, in 1994 si 1995, echipa Benetton, cu care Schumacher a cistigat primele sale titluri mondiale. Cit despre Schumi, deocamdata nici nu a confirmat, nici nu a infirmat zvonul retragerii. El a spus, insa, ca va face un anunt, privind viitorul sau in (sau in afara) Formulei 1, dupa Grand Prix-ul Italiei de la Monza (programat duminica). Atit Briatore, cit si alti apropiati ai sai, sint convinsi ca pilotul lui Ferrari isi va anunta retragerea, dar Schumacher - de sapte ori campion mondial si singurul german care a cistigat vreodata concursurile de F1 - prefera sa pastreze tacerea. Deocamdata!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.