Chiar daca Dinamo are cinci victorii din tot atatea posibile in campionat, Gigi Netoiu are indoieli ca echipa din Soseaua Stefan cel Mare se va mentine in frunte. "Comandantul" a anuntat ca va reveni in fruntea "cainilor" daca se va rata inca o data titlul, urmand a face, probabil, curatenie in randul conducerii.

Gigi Netoiu s-a intors in tara si a aflat despre acuzele care i s-au adus in lipsa, cum ca ar fi aranjat pentru Dinamo meciul cu Poli Timisoara, prin intermediul prietenului sau Sorin Cartu. "FC Arges a invins-o pe Dinamo chiar in Soseaua Stefan cel Mare pe cand il avea antrenor pe Cartu, iar eu eram in conducerea 'cainilor>>. Credeti ca nu batea Dinamo daca era sa aranjez eu cu Cartu? El este un om si un antrenor special, cu care nu poti face nici un aranjament de acest gen", a declarat Netoiu la "Fanatik Show".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.